Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Βίντεο–φωτιά με νταβατζήδες!

Αποκαλυπτικές συνομιλίες για δουλειές.
Τα στοιχεία που περιέχονται στις συνομιλίες αυτές θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές.

Τα παραπάνω υποστηρίζει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε σημερινό της πρωτοσέλιδο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει:

Φόβος και τρόμος έχει καταλάβει το κυβερνητικό προσωπικό λόγω των πληροφοριών που διοχετεύονται από βουλευτές της Χρυσής Αυγής για κασέτες με απολαυστικές συνομιλίες υπουργών και όχι μόνο, με γνωστούς μεγαλόσχημους οικονομικούς – επιχειρηματικούς παράγοντες, γνωστούς ως «νταβατζήδες», για διάφορες δουλειές, ύψους........ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Δουλειές που έχουν σχέση με παραχωρήσεις δημοσίων οργανισμών, κατασκευές και ότι άλλο περιλαμβάνεται...
στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων.

Αφήνουν, μάλιστα, να εννοηθεί ότι τα στοιχεία, που περιέχονται στις συνομιλίες αυτές θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις κι ανατροπές ,αποφεύγοντας όμως να δώσουν κάτι συγκεκριμένο.

Τις πληροφορίες αυτές πρέπει να τις έχει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα για την παρεμπόδιση με κάθε τρόπο της δημοσιοποίησης βίντεο με συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί , όπως προκύπτει από την επιστολή που έστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ.Δένδιας , όπυ σημειώνει «τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της Χρυσής Αυγής (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού , με την παράκληση για τις δέουσες ενέργειες για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημόσιου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού»

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» που εκφράζει τις απόψεις του , η οποία κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη με την πρώτη σελίδα ολόλευκη , στη μέση της οποίας υπήρχε ένα μονόστηλο σε κίτρινο φόντο με τίτλο «Φίμωτρο» , χαρακτηρίζοντας λογοκρισία την ενέργεια της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.


Από logia Starata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου