Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γαλλία: Οι... Μασονικές Στοές ανησυχούν για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών!

(Πορφύρης Δ., Σταφυλά Π., pentapostagma.gr)

Διαφορετικά Τάγματα του λεγόμενου Ελευθεροτεκτονισμού στη Γαλλία (Franc-maçonnerie), υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν. Καλούν τα μέλη τους και όλους τους πολίτες σε μη αποχή από τις ευρωεκλογές αλλά και τους δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες πολιτικής ψήφου…
 
Το δελτίο Τύπου υπογράφεται από τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά της Γαλλίας, τη Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, τον Μεγάλο Ανατολικό της Γαλλίας, τη Μεγάλη Μεικτή Στοά της Γαλλίας και τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά του Memphis Misraim (media press 22/05/14).

Αυτό που ανησυχεί τους "Μεγάλους Δασκάλους" των Στοών είναι η άνοδος του Eυρωσκεπτικισμού  που μπορεί να ........επιφέρει τόσο αποχή απ΄ τις κάλπες όσο και στροφή σε εναλλακτικές πέραν των σοσιαλιστών, φιλελευθέρων όπου  τα δίκτυά τους εκτείνονται.  

Τους προβληματίζει επίσης η εξάπλωση του αισθήματος στο γαλλικό λαό μιας απόρριψης του σύγχρονου πολιτικού συστήματος και μιας βαθειάς απογοήτευσης που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα νέο πολιτικό ρεύμα.

Δεν μένουν μόνο στις διαπιστώσεις αλλά δίνουν και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή με αποφατικό τρόπο: “όχι σε ψήφο διαμαρτυρίας υπέρ υποψηφίων που εκπροσωπούν κινήματα ή κόμματα ακραία, λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, ομοφοβικά.”

Με την κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλους τους Γάλλους να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Μαΐου 2014, “διότι μια μαζική αποχή θα σηματοδοτήσει την ανάσχεση κάθε προόδου… και θα αποτελέσει απειλή για τη Δημοκρατία σε όλην την Ευρωπαική Ένωση που εδώ και 60 χρόνια υπερασπίζεται τις ανθρωπιστικές αξίες…” 

Είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της Μασονίας για τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ώστε έχει ήδη προγραμματισθεί για τις 28 Μαΐου 2014 το 1° Φόρουμ των Φιλελεύθερων και Αδογματικών Μασονικών Ταγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1°Forum des Obédiences maçonniques libérales et adogmatiques de l’Union Européenne), στην έδρα του Μεγάλου Ανατολικού στο Παρίσι.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια πανευρωπαική συνάντηση όλων των Μασονικών Στοών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Νομίζω ότι είναι σχετικά απλό...

Οι Μασώνοι δεν θέλουν τον ευρωσκεπτικισμό γιατί τους συμφέρει μια Ευρωπαική Ενωση όσο πιο ομοσμονδιοποιημένη σε ένα κράτος γίνεται, διότι ελέγχοντάς το ελέγχουν ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη.... 
Γενικά στους μασώνους "αρέσει" η ενοποίηση και παγκοσμιοποίηση του κόσμου και για αυτό την ίδρυσαν ως θεωρία και την προωθούν με κάθε τρόπο... 

Μιλούν για παγκόσμια διακυβέρνηση, ευρωπαϊκά συντάγματα (ή συνθήκη Λισαβώνας)  για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, ενοποιημένο τραπεζικό σύστημα κλπ...

Αυτοί προώθησαν το ευρώ και εξαφάνισαν μέσα σε λίγα χρόνια την εθνική ανεξαρτησία των χωρών μελών της ευρωζώνης...

Φυσικά διέλυσαν σαν χαρτί την ελληνική (ήδη ρημαγμένη) οικονομία και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν το (μισητό γι αυτούς) ορθόδοξο γένος μας. 

Η πλήρως ελεγχόμενη Ε.Ε. από αυτούς κινδυνεύει να γεμίσει στο κοινοβούλιό της με ευρωσκεπτικιστές που επιθυμούν μια Ευρώπη ανεξαρτήτων ελεύθερων λαών με μόνο χαλαρούς οικονομικούς δεσμούς και τίποτα άλλο.... (όπως την φαντάστηκε ο ντε Γκώλ που υπήρξε από τους ιδρυτές της ΕΟΚ).

Οπότε καλοί μου φίλοι το χρέος μας είναι απλό....

Αυτό που δεν θέλουν οι μασώνοι θέλουμε εμείς....

Προσοχή λοιπόν...

Ψήφος σε κόμματα που ΔΕΝ επιθυμούν την λεγόμενη ευρωπαική ολοκλήρωση και την εθνική εξαφάνιση....

Αρκετά μας έκατσαν στον σβέρκο οι "κοντσίτες" των Βρυξελλών....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου