Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ..

Όταν τα στρατηγεία ανάλυσης των ΗΠΑ μαζί με το Στειτ Ντιπάρτμεντ και τη CIA τη δεκαετία του 1980 είχαν εκπονήσει το σχέδιο διάλυσης της τότε ΕΟΚ πίστευαν ότι αυτό ήταν τόσο τέλειο που ήταν θέμα χρόνου η ΕΟΚ να διαλυθεί «εις τα εξ ων συνετέθη». 

Προς το σκοπό αυτό μάλιστα είχαν βρει την κραταιά οικονομικά Μεγάλη Βρετανία που εκείνη την εποχή εκπροσωπείτο από την Θάτσερ. Αυτή η γυναίκα θα προωθούσε την πολιτική των ΗΠΑ στην Ευρώπη. 


Αυτή η γυναίκα και ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός της θα ...
....οδηγούσαν την ΕΟΚ στην καταστροφή και τις χώρες της, σε μεγάλες μεταξύ τους οικονομικές ανισότητες. Όμως επειδή ποτέ δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει το τέλειο έγκλημα, έτσι και εδώ το σχέδιο απέτυχε.

Ως εκ τούτου τα επιτελεία τους εκ νέου και από κοινού κάθισαν και συσκέφθηκαν για να βρουν τι πήγε λάθος. Ο μάγειρας έλεγε ότι χρησιμοποιήθηκαν όλα τα υλικά της συνταγής όμως το φαγητό βγήκε άνοστο. Τότε ανακάλυψαν ότι έλειπε το αλάτι, δηλαδή αυτό το μικρό πραγματάκι, που όμως είναι απαραίτητο για να πετύχει το μαγείρεμα. 


Είδαν λοιπόν ότι εκτός από έναν ισχυρό παίκτη για την διάλυση της Ευρώπης, έπρεπε να έχουν και έναν αδύναμο. Έπρεπε να συνδυάσουν ένα ισχυρό κράτος και ένα αδύναμο. 


Έπρεπε να συνδυαστούν έτσι τα υλικά. Βρήκαν λοιπόν στη θέση της Θάτσερ και της Μ. Βρετανίας τη Μέρκελ και τη Γερμανία και στη θέση του αδύνατου κρίκου το Γιωργάκι και την Ελλάδα. 

Και μέχρι στιγμής οι Αμερικάνοι τα πήγαν και τα παν υπέροχα. Κατ αρχή απέκτησαν καινούριες αποικίες στην καρδιά της Ευρώπης, Αλβανία, Σκόπια, Σλοβενία, μετέφεραν το τείχος του Βερολίνου ανατολικότερα στην Ουκρανία, περιορίζοντας ζωτικό χώρο της Ρωσίας, μετέφεραν τη δική τους οικονομική κρίση στην Ευρώπη και περιμένουν τώρα και τη Γερμανία να πάρει την Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία και Σουηδία και να φύγουν από την Ένωση.

Tasos Sideridis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου