Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"... Απαγορευμένο,,,,,, σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών ( Φ.Σ.Α ) ..ΙΙ

Μια απίστευτη καταγγελία κάνουν οι φαρμακοποιοί που σίγουρα δεν αρμόζει στα πλαίσια της δημοκρατίας. Στην ανακοίνωσή τους που έχει τίτλο "ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" τονίζουν ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε με υπουργική απόφαση τη μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό και προφανώς μπορεί να την "βλάψει" εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Για την ιστορία πρέπει να τονιστεί πως οι φαρμακοποιοί είχαν ετοιμάσει ένα ραδιοφωνικό σποτ στο οποίο γινόταν λόγος για την αύξηση στα φάρμακα. Το σποτ αυτό δεν παίχτηκε στα ραδιόφωνα. 
Ανάλογη αντιμετώπιση είχε και η αφίσα που είχε...
..... ετοιμάσει ο ΦΣΑ, την οποία στην αρχή θα την τοποθετούσαν τα φαρμακεία της Αττικής κι έπειτα σε όλη τη χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΣΑ:
«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.

Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.
Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους. 

Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.

ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

 ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου