Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ...για να υπηρετούν τους εχθρούς μας...

Ένα ΜΥΣΤΙΚΟ δισεκατομμυρίων που δεν αναλύεται ποτέ από τα ΜΜΕ είναι ότι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ έχουν ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. 

Δηλαδή το Δημόσιο κατέχει πλέον την πλειοψηφία των μετοχών τους μιας και δανειστήκαμε πολλά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για να σωθούν οι Τράπεζες και οι Τοκογλύφοι αλλά ΟΧΙ οι πολίτες και οι Έλληνες επιχειρηματίες που καταστράφηκαν σκόπιμα. 

Για να ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ αυτή η εξέλιξη ....
... οι τράπεζες , με τα δικά μας λεφτά, χρηματοδοτούν ασταμάτητα ΟΛΑ τα ΜΜΕ ...ακόμα και τα πιο άθλια blog της επαρχίας....

Αποσπώντας την προσοχή σε άλλα θέματα ... τα ΜΜΕ φροντίζουν ώστε οι πολίτες να ΜΗΝ ξέρουν ότι οι Τράπεζες είναι πλέον ΚΡΑΤΙΚΕΣ ώστε να ΜΗΝ διαμαρτύρονται για την σπατάλη του Δημοσίου Χρήματος των Τραπεζών προς τους Νταβατζήδες-Καναλάρχες οι οποίοι διατηρούνται στη ζωή ... για να υπηρετούν τους σιωνιστές τοκογλύφους. Δηλαδή πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ...για να υπηρετούν τους εχθρούς μας. 


Μη γνωρίζοντας ότι οι Τράπεζες είναι κρατικές ... ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε για τη διαφημιστική σπατάλη , ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε για το ότι στα Διοικητικά Συμβούλια παραμένουν οι προηγούμενοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε που ενώ οι Τράπεζες ΣΩΖΟΥΝ τα βοθροκάναλα και τους παχυλούς μισθούς της αληταρίας των δημοσιογράφων ... δεν δίνουν ΟΥΤΕ μισό ευρώ δάνεια σε επιχειρηματίες που απασχολούν οικογενειάρχες.

Στοιχηματίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει το ποσοστό της ΚΡΑΤΙΚΗΣ συμμετοχής στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ...γιατί φυσικά κανένας δεν μας το ανέφερε ρητά... 


ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ...γιατί είναι πληροφορία-κλειδί.

Κι έτσι αυτό το κρυφό νούμερο το μαθαίνουμε μέσω Νέας Υόρκης από τη Σιωνιστική Bloomberg ... 57% των μετοχών της ΕΘΝΙΚΗΣ ... έχουν περάσει στο Ελληνικό Δημόσιο ... έναντι 8,5 Δισεκατομμυρίων ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ Ευρώ.

Το πανηγύρι των στελεχών της ΕΘΝΙΚΗΣ όμως όχι μόνο δεν περιορίστηκε αλλά απογειώθηκε. 

Ακόμα και η Bloomberg έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν διαπίστωσε τα εκατομμύρια που τσεπώνει ένα στέλεχος της Εθνικής που διαμένει στο Λονδίνο ...του οποίου τις αποδοχές που πληρώνουμε εμείς ...αποφασίζει ο ΙΔΙΟΣ !

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει το ποσοστό της κρατικής συμμετοχής στις άλλες τράπεζες ας ενημερώσει.


ΣΙΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου