Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Κάθε έγκλημα έχει την τιμωρία του!

 Θύελλα προδοσίας με την μορφή μέτρων και καταστάσεων που θα κάνουν όσα έχουμε ζήσει ως τώρα να χλωμιάσουν από ζήλια.

Έρχονται μαζικές κατασχέσεις και πλειστηριασμοί από τον Ιανουάριο, τακτική που θα ρίξει κι άλλο 30% τις τιμές των ακινήτων, και θα δώσει την χαριστική βολή στην μεσαία τάξη όπως την ξέρουμε σήμερα.


Πλέον η κοινωνία θα ....

....αποτελείται από την πλούσια κομματική, μηντιακή και εργολαβική νομενκλατούρα, και από την φτωχή τάξη των μεροκαματιάρηδων, που θα εργάζονται δια βίου για την καθημερινή επιβίωση χωρίς καμία ελπίδα βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Πριν από αυτό και με σκοπό την πλήρη οικονομική εξουθένωση όσων κατέχουν ακόμη μιά κάποια περιουσία, έρχονται νέοι φόροι ακινήτων, ..που θα αφορούν κενά, ξενοίκιαστα ακίνητα (που θα φορολογούνται πιά σαν νοικιασμένα, με κάποιο αυθαίρετο τεκμαρτό ενοίκιο-εισόδημα).


Θα αφορά κάθε είδους αναξιοποίητα οικόπεδα και χωράφια (με κάποιο πάλι αυθαίρετο τεκμαρτό εισόδημα υπεραξίας!).....και θα αφορά επίσης ημιτελή κτίσματα κάθε είδους, ως ''δολίως παραμένοντα ημιτελή'', που θα φορολογούνται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών που θα έχουν γίνει, με κάποιο, ας μαντέψουμε...ω! ναι! αυθαίρετο τεκμαρτό εισόδημα, κλάσμα αυτού που θα προκύπτει όταν το συγκεκριμένο κτίσμα ολοκληρωθεί!

Ιδρώσαμε;  Μα γιατί;  Όταν ψηφίζαμε ήταν καλά;


Κάθε έγκλημα έχει την τιμωρία του!

2 σχόλια:

  1. Ποτε θα παψετε επιτελους να αναπαραγετε αυτην την αιδια ¨Αφου τους ψηφησατε καλα να παθετε" ποτε επιτελους θα καταλαβετε εσεις και ολοι οτι οι υποτιθεμενες εκλογες ειναι στημενες (με πολλους τροπους) ??
    Απλα μεσα απο τα μεσα εξαπατησης, ο κοσμακης προιδεαζεται για το αποτελεσμα που του πλασσαρεται μετα ως δικη του επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω κατα βαση εισαι πολύ ευστοχος αγαπητέ μου τι το θέλεις το ''ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ'' ?????
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή