Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ....

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΑΓΩΝΑ
Με την βοήθεια του Θεού και την ευχή των προγόνων μας και με την ιερή πίστη μας στο τίμιο αγώνα μας,με την συμπαράσταση του Ελληνικού λαού και με την βοήθεια του απανταχού Ελληνισμού, αναλαμβάνουμε την απελευθέρωση της Πατρίδας με την αποτίναξη του οικονομικού και όποιου άλλου κατοχικού ζυγού ,την εκδίωξη των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων και την απο Λαϊκό Δικαστήριο παραδειγματική τιμωρία όλων των συνεργατών τους όσο υψηλά και αν ευρίσκοντο με την παράλληλη δήμευση των περιουσιών τους στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας μέχρι συγγένειας 3 ου βαθμού, την κατάργηση της κληρονομικής Δημοκρατίας και την αναγέννηση της Πατρίδας ,με σύνθημα αυτό που μας άφησαν οι προγονοί μας σαν ιερή παρακαταθήκη.

Αδέλφια Συνέλληνες όπου γης! Από τα ....
.....βάθη των αιώνων, μας ατενίζουν όλοι εκείνοι ,οι οποίοι λάμπρυναν την Ελληνική Ιστορία, δια να διατηρήσουν την ελευθερία τους και να παραδώσουν στις επόμενες γενεές μια Πατρίδα ελεύθερη και ευημερούσα :Oι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι Τριακόσιοι του Λεωνίδα και οι
Νεώτεροι του Αλβανικού έπους.
Μας ατενίζουν οι αγωνιστές του 1821 ,οι οποίοι μας δίδαξαν, ότι η απελευθέρωση από τον ζυγό του δυνάστη αποκτάται πάντοτε με αγώνες και θυσίες.
Μας ατενίζει ακόμη όλος ο απανταχού Ελληνισμός ο οποίος παρακολουθεί με αγωνία ,πικρία και Εθνική αγανάκτηση τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα ,ελπίζοντας στην έστω και με καθυστέρηση αποπομπή των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων ,την αναστροφή της διαδικασίας χρεοκοπίας με σκοπό την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας και τελικά τον σχεδιασμένο ακρωτηριασμό της Πατρίδας.
Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στο κόσμο ότι εάν η διεθνής διπλωματία είναι άδικη ,ανιστόρητη και σε πολλές περιπτώσεις άνανδρη, η Ελληνική ψυχή είναι γενναία .
Αν οι δυνάστες μας θέλουν να μας στερήσουν την λευτεριά μας και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας ,τότε εμείς μπορούμε την διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια.
Ας δείξουμε στον σημερινό κόσμο ακόμη μια φορά ότι ακόμη και του σημερινού Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Ο αγώνας θα είναι σκληρός και επίπονος .
Ο δυνάστης διαθέτει όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα να επιβάλει την βούληση του. 
Εμείς διαθέτουμε την ψυχή ,τις παρακαταθήκες των προγόνων μας και το δίκιο που είναι με το μέρος μας και για αυτό στο τέλος θα κερδίσουμε και θα διατηρήσουμε την ακεραιότητα της Πατρίδας και την ελευθερία μας.
Είναι ανήθικο στον 21ο αιώνα οι λαοί να χύνουν το αίμα τους για να διατηρήσουν την ελευθερία τους και την ακεραιότητα της χώρας τους. 
Για αυτό το θείο δώρο πολλές φορές πολεμήσαμε δίπλα-δίπλα με τους λαούς σας εναντίον του Ναζισμού και Φασισμού.
Έλληνες , όπου και αν ευρίσκεστε, ακούσατε την φωνή μου ,ακούσατε την φωνή του καθήκοντος προς την Πατρίδα .
Εμπρός όλοι μαζί για την απελευθέρωση και αναγέννηση της Πατρίδας και την διατήρηση της ακεραιότητας αυτής .
«….Το πρώτο χρέος εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στον γιό σου την μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει έλεγε ο Νίκος Καζαντζάκης.
Είναι λοιπόν χρέος προς τους προγόνους μας ,τους γονείς μας, τα παιδιά μας και τους αγέννητους Έλληνες.

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου