Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τελευταίας απογραφής!

Σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με την απογραφή του 2011. 

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τον δημογραφικό θάνατο του Ελληνισμού, και την παράλληλη, κατόπιν σχεδίου, αντικατάστασή του από λαθρομετανάστες ποικίλης προελεύσεως! 

Σας παραθέτουμε τα ....

..στοιχεία από την εφημερίδα «Ναυτεμπορική»:

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ηλικίας ενός έτους και άνω ανήλθε σε 10.712.409 άτομα εκ των οποίων 5.249.971 άντρες και 5.462.438 γυναίκες. Από τα αναλυτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής προκύπτει πως 2.037.196, δηλαδή ποσοστό 18,8%, των μόνιμων κατοίκων δήλωσαν ότι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από χώρα εξωτερικού, όπου διέμειναν για τουλάχιστον ένα έτος, από τους οποίους ποσοστό 68,8% ήρθαν στην Ελλάδα τα έτη 1990 και μετά.»

Σε αυτά τα στοιχεία προφανώς περιλαμβάνονται και οι ομογενείς, αλλά και όσοι επέστρεψαν από δουλειές στο εξωτερικό, όμως αυτό δεν αλλοιώνει τα στοιχεία, αφού στον αριθμό των δύο εκατομμυρίων δεν λογίζονται οι ορδές των λαθρομεταναστών που δεν απογράφηκαν, αφού δεν άνοιγαν την πόρτα στους υπαλλήλους που ανέλαβαν την απογραφή όντας παράνομοι. 

Τα στοιχεία αυτά, όπως προείπαμε, αφορούν το 2011

Έκτοτε την χώρα κυβέρνησε ο Σαμαράς και είχαμε αλλεπάλληλες αυξήσεις ύψους 300% στην είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα. 

Επιπλέον αυτού όλο αυτόν τον καιρό από το 1990 μέχρι το 2011 δεν υπήρχε ο περιβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες. 

Έτσι τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των λαθρομεταναστών αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα «με εντολή Σαμαρά».

Ενδεικτικό του ρυθμού με τον οποίο αυξάνονται οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας είναι ότι μόνο κατά το 2010 εγκαταστάθηκαν 79554 λαθρομετανάστες. 

Φανταστείτε τους ρυθμούς με τους οποίους θα εισέρχονται στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια, δεδομένου ότι πλέον θα γίνονται δεκτοί και νόμιμοι όλοι οι λαθρομετανάστες, λόγω του «αντιρατσιστικού» νόμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου