Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει την δολοφονία μου»!!! Φοβερή καταγγελία…

Το περίεργο είναι ότι κάποια μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν τη δήλωση της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ (Christina Fernandez de Kirchner) σαν να ήταν μια παράνοια που δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Γι' αυτούς, οι εχθροί των ΗΠΑ δεν...

απομακρύνθηκαν ή δολοφονήθηκαν ποτέ, και δεν υπήρξε ποτέ οποιοδήποτε σαμποτάζ της οικονομίας μιας «εχθρικής» χώρας από την αμερικανική κυβέρνηση!

Προτιμούν να χαρακτηρίσουν τη πρόεδρο της Αργεντινής ως τρελή, αναδημοσιεύοντας τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης που χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς γίνεται όμως να μη πάρουν στα σοβαρά τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους;

Η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ (Christina Fernandez de Kirchner) έλαβε απειλές από το ΙΚΙΛ-ΙΚ, εξαιτίας των δεσμών της με τον Πάπα Φραγκίσκο. 

Αλλά δεν είναι η μόνη απειλή που δέχεται.

Κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι σχεδιάζουν την πτώση της κυβέρνησής της και ότι εξετάζουν ακόμη και τη δολοφονία της.

«Αν μια μέρα, κάτι που συμβαίνει, μη κοιτάξτε προς τη Μέση Ανατολή, αλλά προς τα βόρεια, ψάξτε τι διακινούν οι πρεσβείες», δήλωσε σε λόγο της στην κρατική τηλεόραση.

Το πέσο είναι σε ελεύθερη πτώση και οι σχέσεις της Πρόεδρου με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στο πάτωμα.

Πρόσθεσε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες βομβαρδίζουν τη Μέση Ανατολή, και ακόμη και αν δεν διεξαγάγουν καμία στρατιωτική επίθεση εναντίον της Αργεντινής, διεξάγουν οικονομικές επιθέσεις, για να επιστραφεί η χώρα πίσω στο χρόνο όταν η Αργεντινή ήταν στα γόνατά της και αναγκασμένη να αναζητήσει δάνεια με φαραωνικά επιτόκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου