Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η σημερινή χούντα του 4ου Ράιχ…

Η υποκρισία των καθεστωτικών δυνάμεων έχει κτυπήσει κόκκινο.
 
Ζούμε σήμερα σπαρακτικά την κατοχική μπότα των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ και τα εκτελεστικά όργανα αυτής της ΚΑΤΟΧΗΣ μας, η χούντα της κυβερνητικής συμμορίας και........ΟΛΑ τα κόμματα που στηρίζουν αυτό το νέο «εκσυγχρονισμένο» χουντικό καθεστώς, υμνολογούν (!) τη «δημοκρατία» τους και χύνουν ποταμούς δακρύων και ηθικών αναθυμιάσεων εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών: 

Η υποκρισία σε παράκρουση…

Με δύο λόγια η σύγχρονη δικτατορία της Νέας Τάξεις έχει ως έμβλημά της το μίσος για τη σκέψη και τη βούληση και στοχεύει στην κατασκευή ανθρώπων δειλών, μοιραίων και άβουλων οι οποίοι θα ανέχονται τα πάντα και θα παρακολουθούν, δίχως να το αντιλαμβάνονται, την αποσάθρωση και αποτέφρωση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.
Η σημερινή Χούντα της Νέας Τάξης ο πόλεμος είναι αόρατος, δραματικά πιο επικίνδυνος και καταστροφικός από ένα συμβατικό πόλεμο. 

Σήμερα ο εχθρός ( η πλανητική Χούντα) στρέφεται επιπλέον και κατά της λογικής, για να την απορρυθμίσει, στρέφεται και κατά της βούλησης, για να την αλώσει. 
Η Νέα Χούντα εξοντώνει δηλαδή και τη σκέψη και τη βούληση, με τα παραπλανητικά δολώματα της «ελευθερίας χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς περιορισμούς». 

Γεννά ηττημένους χωρίς διαύγεια πνεύματος, ώστε να έχουν επίγνωση της ήττας τους, ηττημένους υπερήφανους για την ήττα τους… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου