Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Οι σιωπώντες είναι συνένοχοι και συνεργοί της νέας υποταγής της πατρίδος μας

Πού είσαι… γέρο να μας φτύσεις.....!!

Η σημερινή κατάντια της πατρίδος μας δεν είναι μόνον οικονομικά εκρηκτική, είναι και εθνικά χρεοκοπημένη.

Για να διαλύσεις ένα λαό, τον ξεθεμελιώνεις στραπατσάροντας τις αξίες του, διαλύοντας τη γλώσσα του, κακοποιώντας την....
.... ιστορία του και στο τέλος τον εξαθλιώνεις και οικονομικά.

Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και σήμερα του Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας.

Προϊόντα αυτής της οικονομικής κρίσεως που μας έχουν επιβάλει εν καιρώ ειρήνης και που ...όμοια δεν έχει ζήσει κανένα άλλο κράτος του πλανήτη.

Ο καθηγητής Κασιμάτης σε ομιλία του είχε τονίσει " πως αν δεν αλλάξουν οι όροι των μνημονίων που αφαιρούν την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία της δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικής περιουσίας, τότε υπάρχει η λύση του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος, που σημαίνει λαϊκή εξέγερση".

Στη σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, έχουμε «Νενέκους» στους οποίους ο Θεόδωρος των Ελλήνων θα απηύθυνε για άλλη μια φορά το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»....
Γιατί αγωνίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης;

Γιατί θυσίασαν νιάτα και ομορφιά όλοι οι Μεγάλοι οπλαρχηγοί της Επαναστάσεως του ΄21;

Αυτοί εάν σήμερα ζούσαν, ένα πράγμα θα μας ζητούσαν! Να μην τους ντροπιάζουμε!

Να μην ντροπιάζουμε την φιλοπατρία τους, τους αγώνες τους, την περηφάνια τους!

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν και οι σιωπώντες πως είναι συνένοχοι και συνεργοί της νέας υποταγής της πατρίδος μας από τους συμμάχους των σύγχρονων «Νενέκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου