Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΩΣ «ΜΕΓΑ ΣΤΟΧΑΣΤΗ» ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΣΥΛΙΑ.


Θα διαβάσετε σημερα στα πρωτοσελιδα για την …καθυστερημένη απαντηση του Παπανδρεου στον Βενιζέλο μέσω επιστολής. 


Λες και εχει αυτόβουλη παρουσία ο αχυράνθρωπος για να μπορει να εκφραστεί χωρις να συμβουλευτεί όλη την σεχτα που τον χρησιμοποιεί ως βιτρίνα. 


Η αλήθεια όμως βρίσκεται στην δημοσκοπηση που πηρε στα χερια του ο Παπανδρεου και ειναι άκρως ενδεικτική για το τι θα επακολουθήσει:…το ΠΑΣΟΚ καταρρέει πανελλαδικά και η μόνη περίπτωση να εκλεγεί βουλευτής ο Γ. Παπανδρεου ειναι αυτη της Β´ Αθηνας. Ουτε καν της Α.


Ο κρύος ιδρώτας είχε αρχίσει να τον λούζει από όταν.......... έμαθε για την πρόταση Βενιζέλου στον Ηλία Λιβάνη για να ειναι υποψηφιος στην Αχαΐα. 


Πρόταση που φυσικά αρνήθηκε ο γνωστός εκδότης, ηταν όμως ξεκάθαρο σημάδι για τις προθέσεις Βενιζέλου. 


Θέλει πασει θυσία τον Παπανδρεου εκτος βουλής, γεγονός που προκαλεί τρόμο στο Παπανδρεϊκό στρατόπεδο. Πισω λοιπον απο τις περικοκλάδες που παρακολουθούν σαν χαχολοι οι «έγκριτοι» αναλυτές, μοναδική στόχευση του Γιώργου για την συνάντηση ηταν η εξασφάλιση της επανεκλογής του. Δεν πηρε την δέσμευση για την Β´ Αθηνας και άρχισε τα… εξώδικα!


Όσο για το υποτιθέμενο «αντάρτικο» και «νεο κομμα» με Ραγκουσηδες, εκει το χαστούκι ηταν ακομα ισχυρότερο: Με το ζόρι θα φτάσει το 1%. 


Γι” αυτο και το σενάριο έπαψε να ακούγεται ακόμη και ως μπλόφα από τα χείλη των Παπανδρεϊκων.


Κατά τα άλλα, ακόμη περιμένουμε το πόρισμα για το μεγα πλιάτσικο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. 


Πραγματικά, περιμένουμε την στιγμή που ο Μπόμπολας θα κυκλοφορήσει με πρωτοσελιδο τυπου «Πλιατσικολόγος ο μέγας στοχαστής»…


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου