Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Καιάδα των Σπαρτιατών......Σκοτώνουν Τους Υπερήλικες! Υπάρχει Εντολή…

Καταγγέλλει Πρώην Υπουργός Υγείας…

Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές!
Το στυγνό, απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας ξεσκεπάζει η φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού. 


Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να ...
.....μη συμβαίνει, να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα. 

Γι” αυτό και η επώνυμη καταγγελία του δεν είναι μόνο συγκλονιστική και ανατριχιαστική αλλά προκαλεί και τρόμο.

Η κατάσταση θυμίζει τον Καιάδα των Σπαρτιατών.

Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους, είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης, επισημαίνει ο κ. Κρεμαστινός στην επείγουσα επιστολή που έστειλε, ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στον πρόεδρο του ΚΕΣΥ Π. Σκανδαλάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης ΚΕΣΥ Ιω. Δατσέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΦ Δ. Λιντζέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δ. Κοντό και τον διοικητή του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο. Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, την οποία κοινοποιεί και στον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη, σημειώνει τα εξής:

«Κατόπιν επανειλημμένων καταγγελιών πολιτών προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στις οποίες συγκεκριμένα αναφέρεται ότι επιτροπές γιατρών αποφασίζουν να μη χορηγούν ακριβά φάρμακα ή συσκευές με το αιτιολογικό ότι οι ασθενείς είναι υπερήλικοι, θα παρακαλέσω άμεσα με εντολή σας να πάψουν να ισχύουν αυτές οι αποφάσεις.

Εφόσον η ηλικία δεν αποτελεί αντένδειξη σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), η στέρηση του δικαιώματος στη ζωή αντίκειται όχι μόνο στους Ιπποκρατικούς και θρησκευτικούς νόμους, αλλά αποτελεί ευθέως ποινικό αδίκημα για αυτόν που το διαπράττει. 


Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους. 

Είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης. 

Παρακαλώ όπως άμεσα αντιδράσετε στην απαράδεκτη αυτή τακτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου