Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014! Στην Χάγη πότε θα πάτε;

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Προσθήκη λεζάντας

…και φταίει η ύφεση! 


Αυτοί είναι οι σοβαροί παραστάτες της μνημονιακής πολιτικής, που μόλις διαπίστωσαν πως εάν πυροβολήσεις μία οικονομία την δολοφονείς και δεν την σώζεις. 


Τα υπόλοιπα θα αποτελέσουν αντικείμενο του διεθνούς δικαστηρίου για το ανθρωπιστικό έγκλημα που διεπράχθη στην Ελλάδα από......... την Τρόικα και τους υποτελείς της.


Η ύφεση που υπήρξε σε αρκετά κράτη – μέλη της Ευρωζώνης επιδείνωσε τις προσπάθειες μείωσης του δημόσιου χρέους στην Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Κύπρο. 


Αυτό αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεσή της για την κατάσταση των…δημόσιων οικονομικών στην Ευρωζώνη το 2014, επισημαίνοντας ότι η δημοσιονομική προσπάθεια το 2013 υπήρξε μεγαλύτερη στην Κύπρο και την Ελλάδα.Σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος, έξι κράτη – μέλη αναμένεται να υπερβούν το 100% του ΑΕΠ τους το 2014 (Βέλγιο, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος, Πορτογαλία) ενώ ειδικά για την Ελλάδα υπογραμμίζεται ότι μετά από μία μείωση που παρατηρήθηκε το 2012, το ήδη υψηλό δημόσιο χρέος αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο το 2014 φτάνοντας το 175% του ΑΕΠ. (πληροφορίες από Ναυτεμπορική).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου