Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ψήφισαν Δήμα…..και αποφυλακίστηκαν Μπούκουρας και Αλεξόπουλος πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής

e132a2fbc6029ebe770ad20b5d77391a_L

Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική – Όσοι ψηφίζουν αποφυλακίζονται

Οι θετικές ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα των ανεξάρτητων βουλευτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ήταν έκπληξη, ήταν 100% αναμενόμενες.
Κατά ένα παράδοξο τρόπο και οι δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ κατηγορούνται με τις ίδιες κατηγορίες των υπολοίπων προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής…...
....καθώς αποφυλακίστηκαν και οι δύο.
Είναι τυχαίο ότι ο Μπούκουρας που ανεξαρτητοποιήθηκε αποφυλακίστηκε ενώ την ίδια ημέρα οι δικαστικές αρχές παρέτειναν την προφυλάκιση των βουλευτών Γερμενή και Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής.
Και οι 3 βουλευτές κατηγορούνται με το ίδιο κατηγορητήριο αλλά η διαφορά μεταξύ των 3 βουλευτών είναι ότι ο Μπούκουρας έχει ανεξαρτητοποιηθεί.
Αυτό αποδεικνύει ότι οι διώξεις είναι ξεκάθαρα και προκλητικά πολιτικές και αποδεικνύουν ότι έχει συντελεστεί πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής που αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων και παραδόξως….είναι ανεξάρτητος βουλευτής.
Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν αταλάντευτοι στις θέσεις τους και όσοι άλλαξαν στρατηγική και αποδέχθηκαν ότι θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφυλακίστηκαν.
Η αυτογελοιοποίηση των μέσων ενημέρωσης
Ο Μπούκουρας ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Χρυσή Αυγή ήταν αποκλεισμένος από τα μέσα ενημέρωσης.
Ξαφνικά όλα τα μέσα ενημέρωσης ήθελαν να πάρουν συνέντευξη από τον Μπούκουρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως κατηγορείται με το ίδιο κατηγορητήριο όπως και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Η θετική ψήφος του Μπούκουρα ξαφνικά άλλαξε την στάση των μέσων ενημέρωσης….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου