Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Ο «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ»! Ο εμπνευστής των CDS, ο άνθρωπος που θησαύρισε από την ληστεία των Ελλήνων, ζητά «εκλογή προέδρου» για να φέρει λεφτά!

Πολιτική σταθερότητα ζήτησε από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης ο Αμερικανός επενδυτής Τζον Πόλσον, ιδρυτής της Paulson & Co. και μέτοχος στη Eurobank και την ΕΥΔΑΠ, μιλώντας στο 16ο Φόρουμ της Capital Link στη Νέα Υόρκη.

Ποιός είναι ο Paulson; Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα CDS και το δημοψήφισμα.

Η συμμορία των CDS έρχεται ως «μεσσίας» για να αγοράσει τράπεζες........ Ενώ η δικογραφία για τον Παπανδρέου είναι στα αζήτητα της βουλής.

Α υπερεθνικισταράδες! Η Πειραιώς πούλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον ιδρυτή των CDS κολλητό του Παπανδρέου μέσω της Αγροτικής! Φτου σας προδότες. ..

Όπως διαρρέεται, ο Πόλσον, αν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα, δήλωσε ότι χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. 

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να ολοκληρώσει η παρούσα κυβέρνηση τη θητεία της. 

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ο Πόλσον δήλωσε ότι αναβάλλει τα επενδυτικά σχέδιά του στη χώρα, έως ότου επανέλθει η σταθερότητα. 

Μάλιστα, έθεσε ως ορόσημο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να επενδύσει περισσότερα στη χώρα, εάν εδραιωθεί η πολιτική σταθερότητα. 

Τέλος, τόνισε στους συμμετέχοντες ότι μόνο μέσα από την πολιτική σταθερότητα ο ρυθμός ανάπτυξης θα ενταθεί και θα δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Τώρα, κάθε βουλευτής ξέρει ποιός είναι ο «κουμπαράς»

1 σχόλιο:

  1. Το μαθαμε το παιχνιδι τους κατοπιν εορτης. Μας εβαλαν στο τραπεζι για να μας μαθουν ποκερ και μας πηραν και τα σωβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή