Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ;;;;; ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ....!!!

«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων.
Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Τα δύο αυτά συστήματα δεν θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.
Σήμερα απόγονοι δωσιλόγων των Γερμανών, κυβερνούν την Ελλάδα.
Κάθε λίγο και λιγάκι «μπουκάρουν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα,
«εδώ βρήκαν το μήνα που ...
......τρέφει τους ένδεκα» λέει ο λαός.
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ανέθεσε στη Γερμανία της μαριονέτας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, σαν ηγέτιδα δύναμη της Σιωνιστικής Ε.Ε., να κυβερνά και να κατέχει την Ελλάδα, ένα άλλο μέλος της Ε.Ε. Αυτό η μαριονέτα Μέρκελ, το επιτυγχάνει μέσω  δοσιλόγων πολιτικών, συνεργατών του εχθρού. Ο εχθρός είναι οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού.
Οι Γερμανοί είναι οι ταραξίες της παγκόσμιας ειρήνης!!! Λόγω της λιτότητας που επέβαλλαν οι Γερμανοί στις χώρες του νότου της Ε.Ε. αρχίζουν και αυτοί να έχουν προβλήματα στην οικονομία, και οι βιομηχανίες τους υπολειτουργούν, αφού δεν έχουν πια πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα τους. «Τάθελες και τάπαθες» πιόνι της Ν.Τ.Π. Μέρκελ.
Τους πολιτικούς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. –ειδικά τη Μέρκελ & τον Μάρτιν Σουλτζ- ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ηγέτης της Ν.Τ.Π. τους βλέπει σαν τα παιδιά για τα θελήματα.
Μετά τα παραπάνω και έχοντας υπόψη το άρθρο 1 παράγραφο 2 του Συντάγματος:
«Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία», κατά δε τη παράγραφο 3 αυτού:
«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.».
Οπότε ο Ελληνικός Λαός, ως κυρίαρχος, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και εις ΟΥΔΕΝΑΝ έδωσε λευκή επιταγή να χειριστεί κατά το δοκούν αυτό που ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά του και με τις Εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015 θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη εντολή με την ταυτόχρονη απαίτησή του να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που παρέδωσαν την Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδος μας και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Καμιά Κυβέρνηση, καμιά Βουλή, κανένα κόμμα, κανένα πολιτικό σκύβαλο, εκτελώντας το οργανωμένο σιωνιστικό, εγκληματικό σχέδιο, δεν νομιμοποιούταν να αποφασίζει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέματα που αφορούν την ύπαρξη του ίδιου του Έθνους και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕ  ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ....!!!

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου