Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Νέες βόμβες Φαλσιανί! Η Ελλάδα γνωρίζει μόνο το 1% από τις λίστες!

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/wpid-20150210114640.png?w=400&h=300Η Ελλάδα γνωρίζει μόνο το 1% (!) αποκαλύπτει ο άνθρωπος που δημιούργησε την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ όπως εχει ονομαστεί στην Ελλάδα.

Ο Φαλσιανί μιλώντας στην εκπομπή «360» μοίρες του Alpha, τόνισε οτι είναι διατεθειμένος εφόσον του ζητηθεί, να βοηθήσει την Ελλάδα κυριολεκτικά αυριο το πρωί, αν και όπως ειπε τα τέσσερα αυτά χρόνια καμία από τις κυβερνήσεις δεν του το ζήτησε!

Δηλαδή, ......

....Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς συν Βενιζελος -που συμμετείχε στις κυβερνήσεις είτε ως ΥΠΟΙΚ είτε ως κυβερνητικός εταίρος – δεν πλησίασαν καν τον άνθρωπο που δημιούργησε τη λίστα, προκαλώντας διεθνώς τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν δικαστικές έρευνες για να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία.

Η Γαλλια κέρδισε 30 δις από αυτή τη διαδικασια και ειναι σίγουρος ότι και οι Ελλάδα μπορεί να αποκομίσει δισεκατομμύρια.

Κάλεσε μάλιστα τη νέα κυβέρνηση να του ζητήσει να βοηθήσει στις νέες αποκαλύψεις, καθώς τα στοιχεία βρίσκονται «ανεβασμένα» στο διαδίκτυο, σε σημείο που έχει πρόσβαση.

olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου