Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Αναποδογυρίζουμε την σκακιέρα των Μαφιόζικων Ολιγαρχιών!

chess2
Αναποδογυρίζουμε την σκακιέρα των Μαφιόζικων Ολιγαρχιών!
ΔΕΝ παίζουμε ΣΚΑΚΙ παίζουμε KILLER SUDOKU!
Όχι αγαπητοί μου, ξεχάστε τα κλισέ που ξέρατε περί στρατηγικής ως τώρα, δεν ισχύει το παλιό «αυτοί παίζουν σκάκι και εμείς ντάμα». 
ΔΕΝ παίζουμε καν σκάκι! 
Αναποδογυρίζουμε την σκακιέρα και αρνούμαστε να παίξουμε την ήδη υπάρχουσα παρτίδα σκακιού που μας έχουν στήσει.
Σε αυτή την σκακιέρα τα δικά μας πιόνια έχουν ήδη αφαιρεθεί, είναι όλοι αυτοί που αυτοκτόνησαν, που εξαθλιώθηκαν που μετανάστευσαν, που έμεναν άστεγοι, που έμειναν άνεργοι, ανασφάλιστοι, απελπισμένοι. Τώρα αναποδογυρίζουμε την σκακιέρα και ......
.....ΔΕΝ παίζουμε πλέον σκάκι και θα εξηγήσω το γιατί.
Θυμηθείτε τι έχει πει ο αγαπητός κύριος Χατζηστεφάνου παλιά: ……«να σκέφτεστε Παγκόσμια, να πράττετε τοπικά».
Σκεπτόμενοι Παγκόσμια, βλέπουμε μια Μαφιόζικη Ολιγαρχία η οποία είναι κάτω από το 1% του πληθυσμού, να κατέχει ΟΛΟ τον πλούτο της Γης και να αποδεκατίζει καθημερινά, να διαπράττει γενοκτονίες, να κάνει πολέμους, στο 99% του πληθυσμού το οποίο γίνεται αναλώσιμο πιόνι – στρατιωτάκι στην Παγκόσμια σκακιέρα αυτής της Μαφιόζικης Ολιγαρχίας.
Να πράττετε τοπικά: 
Δώσε έστω τα αποφάγια σου στο αδέσποτο σκυλί, αν δεν μπορείς να το υιοθετήσεις, αντί να το κλωτσάς στο δρόμο, γιατί σου έχεσε το πάρκο σου, τι θέλεις να κάνει? Αδέσποτο είναι, να πάει να βρει και μπιντέ να πλυθεί?
Ειδοποίησε, κοινοποίησε που βρίσκεται το αδέσποτο μέσω των social media για να βρεθεί κάποιος που να το υιοθετήσει αντί να γεμίζεις τον τοίχο του Wall σου με τσιτάτα δηθενισμού!
Δώσε σε ένα άστεγο ένα πιάτο φαί, μια κουβέρτα που δεν την χρειάζεσαι, ειδοποίησε αν υπάρχει δυνατότητα στέγασης του από κάποιο φορέα. Θυμάμαι εικόνες που είδα στην τηλεόραση, να έχει χάσει κάποιος το διαμέρισμα του και όταν μάζεψε τα υπάρχοντα του και κοιμόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, μαζεύτηκαν οι «ανθρωπιστές» και τον διώξανε από εκεί γιατί λέει τους χαλούσε το Image της οικοδομής!!! ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ κάποιος υποφέρει, κάνε ότι μπορείς! 
Πράξε τοπικά! Αντί να κάθεσαι και να περιμένεις, να ελπίζεις ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του, ή εκείνο το ελεεινό, να προσεύχεσαι και να λες εκείνο το φοβερό «ε, υπάρχουν και χειρότερα, τα παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν από την δίψα, ας τον λυπηθεί ο παντοδύναμος!».
Ενημέρωσε αυτούς που ΔΕΝ έχουν ίντερνετ, ή που δεν έχουν τις γνώσεις και δεν ξέρουν ξένες γλώσσες για τις πολιτικές εξελίξεις, μη τους αφήνεις στην τύφλα τους παίζονται όλη μέρα με νέο σου I Phone candy crash γιατί έχει πλάκα! ΔΕΝ έχει πλάκα ρε μαλάκα η δυστυχία που έχει απλωθεί παντού γύρω σου! Άνοιξε τα γκαβά σου και ΔΕΣ ΤΗΝ, και ΠΡΑΞΕ!
Τα παραδείγματα είναι άπειρα, για τι θα μπορούσε να πράξει ο καθένας μας τοπικά, έστω το ελάχιστο που μπορεί, αντί να αδιαφορεί, αντί ακόμα χειρότερα να σπαταλάει τις δυνάμεις του σε ομαδούλες τύπου «θετικής ενέργειας, πλέκω πουλόβερ στα δέντρα και βάφω παγκάκια, αρκεί να διώξω απ’ εκεί τον βρομιάρη τον άστεγο, για να φιληθώ με το αγόρι μου, σε σούπερ ουάου design περιβάλλον!»
Ναι, θα μου πείτε, «χιλιοειπωμένα πράματα αυτά», ωραία ναι, τα είπαμε, και ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ??? Πόσοι ευαισθητοποιήθηκαν? Ρίξε μια σφαλιάρα στους ανεγκέφαλους που ακόμα ΔΕΝ κατάλαβαν ή ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν τι τους γίνεται!
Κλείνω εδώ αυτή την παρένθεση και συνεχίζω με το θέμα που ξεκίνησα: 
Αναποδογυρίζουμε την ΣΚΑΚΙΕΡΑ της Μαφιόζικης Ολιγαρχίας! ΔΕΝ παίζουμε σκάκι!
Και τι στρατηγικό παιχνίδι παίζουμε, θα ρωτήσει κάποιος εύλογα, τώρα?
KILLER SUDOKU VS ΣΚΑΚΙ
Αν παίξουμε σκάκι ξανά, εναντίων των Μαφιόζικων Ολιγαρχιών ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, είναι το ίδιο το ΣΚΑΚΙ φτιαγμένο έτσι ώστε να κερδίζουν ΠΑΝΤΑ αυτοί, και εξηγώ:
Το υπερεκτιμημένο ΣΚΑΚΙ, ως ένα πολεμικό παιχνίδι, έχει εξ αρχής ως βάση του, την επικράτηση της ολιγαρχίας! Το θέμα είναι να κερδίσει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Όλα τα υπόλοιπα πιόνια, είναι αναλώσιμα, αρκεί να ΣΩΘΕΙ ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! ΟΛΑ! Εξ, αρχής ΔΕΝ υπάρχει ισονομία σε όλα τα κομμάτια του σκακιού, εξ αρχής, υπάρχουν τα αναλώσιμα στρατιωτάκια, εξ αρχής άλλες κινήσεις μπορεί να κάνει ο Αξιωματικός και άλλες η Βασίλισσα. Εξ αρχής ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ και ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ των μελών!
Το KILLER SUDOKU είναι μια μετεξέλιξη του απλού SUDOKU, αλλά απαιτεί πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να παιχτεί! Αν κάναμε ένα παραλληλισμό μεταξύ ΣΚΑΚΙΟΥ και KILLER SUDOKU, θα βλέπαμε, ότι η «σκακιέρα» του κλασσικού SUDOKU, αποτελείτε από 9χ9=81 τετράγωνες θέσεις, με την διαφορά ότι τα «πιόνια» στο SUDOKU, είναι ΟΛΑ ΙΣΑΞΙΑ μεταξύ τους! Υπάρχει ισονομία! Υπάρχει Δικαιοσύνη! Τα «πιόνια» του SUDOKU, είναι οι αριθμοί 1,2,3,4,5,6,7,8,9. Όπου ο οποιοδήποτε από αυτούς τους αριθμούς έχει ΙΣΗ αξία με τον άλλον. Δεν ισχύει δηλαδή το 9 επειδή είναι μεγαλύτερο νούμερο να είναι μεγαλύτερης αξίας από το 4 για παράδειγμα! Δεν είναι το 1 καλύτερο ή χειρότερο από το 6!
Πολιτική Στρατηγική:
Εδώ και αιώνες, το πολιτικό παιχνίδι παίζεται όπως το ΣΚΑΚΙ! 
Όποιος ΕΤΥΧΕ και γεννήθηκε βασιλιάς, γιος πολιτικού, παιδί εφοπλιστών, κτλ. έχει εξ αρχής, μεγαλύτερη ΑΞΙΑ στην κοινωνία πχ (VIP =Very Important Person), από κάποιον που είχε την ΑΤΥΧΙΑ να γεννηθεί φτωχός, παιδί του μπακάλη, ή παιδάκι σε χώρα του λεγόμενου τρίτου κόσμου, χωρίς πρόσβαση όχι μόνο στην παιδεία αλλά ούτε στα αναγκαία, για μια υποτυπώδη επιβίωση! 
Ακόμα και οι λέξεις «καπιταλισμός», «αριστερά», έχουν χάσει πια το νόημα τους! Διότι παίζουν ΣΚΑΚΙ!!!
ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ στον ΚΟΣΜΟ χωρίς την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
Το ΣΚΑΚΙ βασίζεται εξ αρχής στην ΑΔΙΚΙΑ!!! Στην ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ στην επιβολή των Ολιγαρχιών στις ΜΑΖΕΣ (ΝΑΙ, ΜΑΖΕΣ, ΟΧΛΟΣ, έτσι βλέπει η Μαφιόζικη Ολιγαρχία την υπόλοιπη Ανθρωπότητα που δεν ανήκει σε αυτούς! Μια ΜΑΖΑ, μια ΛΑΣΠΗ, μια ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ, που μπορούν να την κάνουν ότι θέλουν)!
Αν νομίζετε ότι έχουμε Δημοκρατία σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, γελιέστε ΟΙΚΤΡΑ!
Δώστε κι εσείς τον προσωπικό σας αγώνα, ώστε όλοι μαζί να πετάξουμε κάτω την στημένη ΣΚΑΚΙΕΡΑ του εχθρού, μη παίζετε το παιχνίδι τους! Όποια κίνηση κι αν κάνετε είστε ήδη χαμένοι στο ΣΚΑΚΙ!
Εν κατακλείδι θα αναφερθώ στην στρατηγική κίνηση του Υπουργού Οικονομικών κύριου Βαρουφάκη. Ώστε να αντιληφθείτε την τεράστια αξία της.
Ο κύριος Βαρουφάκης, ΠΕΤΑΞΕ την σκακιέρα του εχθρού κάτω, όταν είπε προς τον ΝΤΑΗ-σε-ΜΠΛΟΥΜ, ότι ΔΕΝ συνδιαλέγετε με την ΣΑΘΡΑ δομημένη Τρόικα και ΔΕΝ την αναγνωρίζει! Επίσης όταν τόνισε πρόσφατα στο BBC, ότι η Ελλάδα είναι ΙΣΟΤΙΜΟ μέλος της ΕΕ! Πώς να σας το κάνω πιο λιανά? 
Σαν να τους λέει ΔΕΝ είναι η Μέρκελ ο βασιλιάς του σκακιού σας! Όλα τα μέλη της ΕΕ είναι ΙΣΟΤΙΜΑ μεταξύ τους! Και δεν ανέχτηκε τις αγενέστατες διαστρεβλώσεις και υπονομεύσεις της δημοσιογράφου του BBC αλλά την έβαλε στην θέση της! 
Σας υπενθυμίζω ότι ο κύριος Βαρουφάκης, όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθώ, έχει επιδείξει συνέπεια λόγων και πράξεων!
Επίσης, όταν ο πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας, κεκλεισμένων των θυρών, πέταξε την σκακιέρα στα μούτρα του Σούλτς, που άρον-άρον έτρεξε να τα κάνει παράπονα στην μαμά του «βλέπε Μέρκελ», σε έκτακτη συνάντηση που είχαν Μέρκελ-Σουλτς-Ολαντ μετά δείπνου πάλι κεκλεισμένων των θυρών!
Η Κυβέρνηση κρατάει στα χέρια της στοιχεία τα οποία έχουν μαζευτεί όλα αυτά τα χρόνιατης γενοκτονίας των Ελλήνων από τις Ολιγαρχικές Μαφίες με τα οποία στοιχεία μπορεί να τους πάει στο δικαστήριο της Χάγης!
Παρακαλώ πολύ όλους τους συμπολίτες μου: Να φανείτε ισάξιοι των Ιστορικών περιστάσεων που ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου