Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!

Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!
Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στη κοινή γνώμη οι οργισμένες αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και δη εκείνων της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Πρόεδρου της Βουλής και εις ότι αφορά τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τη νόμιμη λειτουργία της Βουλής.

Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι από τις δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου, που απηχούν τις επιταγές της συνταγματικής νομιμότητας, πήρε αποστάσεις και ....

.....το κόμμα της, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Σακελλαρίδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Φίλη.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ο Σύριζα εγκρίνει και επικροτεί τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, προκειμένου να υπερψηφιστούν διατάξεις και αισχρά νομοθετήματα υπέρ των εργολάβων, των καναλαρχών και εν γένει των «νταβατζήδων». 
Προς άρση των αποριών, ως προς το πού οφείλεται αυτή η συντονισμένη αντίδραση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας σε δηλώσεις του τρίτου τη τάξει θεσμικού παράγοντα της χώρας περί αντισυνταγματικότητας των νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν εν τη απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό ένα από τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν στην παράνομη Βουλή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ελέω της απαγόρευσης στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να παραβρεθούν και να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Πρόκειται για το επαίσχυντο νομοσχέδιο με το οποίο επικυρώθηκαν οι συμφωνίες για την επανεκκίνηση των οδικών έργων και των αυξήσεων ως και 60% των σταθμών διοδίων!

Διαβάστε σχετικά: Παράνομη Βουλή στην υπηρεσία του «εθνικού εργολάβου»: 148 ναι στο νομοσχέδιο για τους οδικούς άξονες

Η παράνομη και αντισυνταγματική Βουλή των 297 έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εθνικό εργολάβο και μεγαλοεκδότη - ενορχηστρωτή της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, αποφασίζοντας την επανεκκίνηση των έργων για τους οδικούς άξονες.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερης σημασίας νομοσχέδιο, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά περιορίζεται στα 148 «ναι». Άλλωστε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Χούντας του Μνημονίου είχαν τεχνηέντως το προηγούμενο χρονικό διάστημα προϊδεάσει για τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις: αν απειλείται η ψήφιση ενός νομοσχεδίου, προφυλακίστε κι άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

«Ναι» λοιπόν από την Χούντα του Μνημονίου στα έργα στους οδικούς άξονες, «ναι» που ισοδυναμεί επί της ουσίας με άνοιγμα της καθεστωτικής χρηματοδοτικής κάνουλας προς τους εργολάβους, την ίδια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση και συμπατριώτες μας χάνονται στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Ήταν μάλιστα τέτοια η αναγκαιότητα να περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ώστε έσπευσαν στη Βουλή για να το υπερψηφίσουν τόσο ο πρόεδρος της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαράς, όσο και ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος. Δεν κρύβονται, βλέπετε, οι συμπάθειες προς τους εργολάβους, συμπάθειες οι οποίες δεν τυγχάνουν κριτικής από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους, καθώς προέχει ο πληρωμένος από το Καθεστώς πόλεμος λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.

Σε τελική ανάλυση, μια Βουλή έκτρωμα, Βουλή των 297 και όχι των 300, Βουλή που περιφρονεί κατά τρόπο σκαιό, παράνομο και αντισυνταγματικό την εκπεφρασμένη δια των εκλογών του 2012 λαϊκή βούληση, φροντίζει να αβαντάρει τους στυλοβάτες του Καθεστώτος των Μνημονίων, μοιράζοντάς τους ζεστό χρήμα.

Άλλωστε η μηχανή παραγωγής ψεύδους και συκοφαντιών απαιτεί λάδωμα και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά το παρέχει αφειδώς, αδιαφορώντας για έναν Λαό που πεινά και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου