Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Στη μάχη η Ελλάδα με τα 3 όπλα της … ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ, ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

metanastes-1050x380
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
ΟΙ Τούρκοι σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους και εκβιάζουν δεκαετίες τώρα την Ελλάδα και την Ευρώπη ότι αν θέλουν μπορούν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μετανάστες απο την Ασία και την Αφρική.
Κατά τις πληροφορίες στην Τουρκία βρίσκονται ίσως και 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες για να περάσουν προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και ......
...της Βουλγαρίας.
Είναι αδύνατον να βρίσκονται τόσοι γιατί θα ήταν σε κάθε δρόμο.
Τουρίστες που επισκέπτονται τις παραλιακές τουριστικές πόλεις της Τουρκίας δεν βλέπουν ούτε έναν μετανάστη η λαθρομετανάστη στους δρόμους.Ξένοι που επισκέπτονται την Τουρκία,ως εκπρόσωποι αρχών,δεν έχουν δει συγκέντρωση προσφύγων.
Στην πραγματικοτητα οι Τούρκοι έχουν καλύ φύλαξη των συνόρων τους και δεν περνούν καραβάνια ,χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι και να μην τους κατευθύνουν οι ίδιοι προς την Ευρώπη.
Στην πραγματικότητα η Τουρκία ελέγχει την διακίνηση μεταναστών και την χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό όπλο με την Ευρώπη και την Ελλάδα.
Αυτή την περίοδο έβαλε ξανά στο τραπέζι το «οπλο» αυτό.
«Συμπτωματικά» υπάρχουν δυο εξελίξεις πολύ σημαντικές.Ο Πάπας της Ρώμης,ο αργεντινός Φραγκίσκος,μακριά από τους ευρωπαϊκούς βυζαντινισμούς στη νοοτροπία ,ορθά -κοφτά μίλησε για την γενοκτονία των Αρμενίων και την χαρακτήρισε την πρώτη γενοκτονία.
Και έτσι είναι.Ο Χίτλερ αντέγραψε τις τουρκικές θηριωδίες κατά των Εβραίων και στη συνέχεια οι Τούρκοι αντέγραψαν τον Χίτλερ κατά των Ποντίων και Ελλήνων με διακριτική στήριξη των…Γερμανών που βρίσκονταν στην Τουρκια…
Αυτό τον καιρό που οι Γερμανοί πιέζουν αφόρητα την Ελλάδα για να την μετατρέψουν σε αποικία και να αποκτήσουν ολοκληρωτικό έλεγχο σε όλη την Ευρώπη απο την Μάγχη μέχρι τη Ρωσία οι Τούρκοι εισέβαλαν στην…Αγιά Σοφιά.
Ολως «τυχαίως» ένας ιμάμης με πολιτικούς μπήκαν στην Αγιά Σοφιά και έκαναν τα κόλπα τους,προαναγγέλλοντας ότι το παγκόσμιο σύμβολο της Ορθοδοξίας θα σβήσει με αυτό τον τρόπο.
Οι σουνίτες τζιχαντιστές σβήνουν παγκόσμια σύμβολα,όπως έκαναν με την ανατίναξη της πόλης Νεμρώδ στο τμήμα του Ιράκ που κατέχουν.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η Ελλάδα δεν είναι κανονικά τόπος προορισμού ,αλλά θα είναι χειρότερα αν μετατραπεί σε «κόμβο» διακίνησης.
Και οι Τούρκοι και οι Γερμανοί θα ήθελαν σε αυτή τη χρονική συγκυρία η Ελλάδα να μετατραπεί σε «κόμβο».Οι Τούρκοι για να πάρουν μερίδιο απο τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου,οι δε Γερμανοί γιατί η Ελλάδα δεσμεύεται από τη συνθήκη του Δουβλίνου και δεν μπορεί να ανοίξει τα σύνορα και να στείλει τους μετανάστες στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Η Κυβέρνηση επίσημα έχει πει ότι θα ζητήσει την αλλαγή της συνθήκης του Δουβλίνουή θα την καταργησει μόνη της στην πράξη ,αφήνοντας τους μετανάστες να φύγουν προς το Βερολίνο.
Τα «αντίποινα» των Γερμανών ποιά θα ήταν;
Οικονομικά απο τη μία πλευρά και «επεισόδια» με μετανάστες στο εσωτερικό,’ωστε να σκορπίσουν φόβο και πανικό και να συμβιβαστεί η ελληνική κυβέρνηση στη συνέχιση της ως σήμερα πορείας.
Είναι λύση και συμφέρει αυτή η συνέχεια;
Σε καμία περίπτωση.
Άρα;
Η Ελλάδα καλείται να χρησιμοποιήσει ήδη το ένα απο τα τρία όπλα που έχει στη διαπραγμάτευση,αυτό με την ελεύθερη δίοδο των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη και να ζητήσει απο την ευρωπαϊκή ένωση να αποδείξει αν μπορεί και θέλει να προσφέρει την πολυδιαφημισμένη,αλλα αόρατη ως τώρα αλληλεγγύη…
Μπορεί να το χρησιμοποιήσει;

Από το αποτέλεσμα θα κριθεί…
Ήδη και τα άλλα δυο όπλα της,δηλαδή τα ανοίγματα προς άλλες «πορτοκαλιές» (ΗΠΑ,Ρωσία,Κίνα) και οι γερμανικές οφειλές βγήκαν απο τις θήκες ,αλλά αυτά θέλουν το χρόνο τους. Οι στρατιές των λαθρομεταναστών δεν αφήνουν χρονικά περιθώρια…
Εμπρός λοιπόν κύριοι Υπουργοί…Έχετε τη συμπαράσταση,αποδείξτε ότι και σχέδιά έχετε και μπορείτε να τα υλοποιήσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου