Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Στην επιτροπή για το Χρέος επιτίθενται όσοι απειλούνται.

Για «εξ αρχής προσπάθεια υπονόμευσης» της πρωτοβουλίας για τον έλεγχο του χρέους, έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Επιτροπής για την Αλήθεια του Δημοσίου χρέους.

«Εκείνοι που λυσσομανούν είναι εκείνοι που σπεύδουν να αυτο-προσδιοριστούν ως θιγόμενοι από την αποκάλυψη της αλήθειας» σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής προσθέτοντας πως.........αν οι επικριτές «έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου, αυτό σημαίνει κάποια πράγματα περισσότερα».

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν έκρυψε την απορία της για τις αντιδράσεις των κομμάτων όσον αφορά την μη πρόσκλησή τους στην εναρκτήρια συνεδρίαση της επιτροπής λογιστικού ελέγχου και ενώ είχαν κληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και για το σποτ που ετοίμασε η Βουλή με «μότο» «Έλεγξέ το - διάγραψέ το». 

Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια, καταγγέλλοντας μάλιστα προσπάθεια απόκρυψής της με τη βοήθεια και πρόθυμων μέσων ενημέρωσης. 

Μάλιστα όπως άφησε να διαφανεί, θα υπάρξουν και άλλα σποτ για το θέμα: «Έχουμε πολλές ιδέες», είπε η πρόεδρος της Βουλής. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα είδε το φως της δημοσιότητας δεύτερο βίντεο για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου