Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ.....

ALERT... ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥΑλλαγή πλάνων για τη Γερμανία, την ισχυρή χώρα που διοικεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιθυμεί να διατηρήσει για πάντα σκλαβωμένη στο άμα της την Ελλάδα… 

Τα προηγούμενα χρόνια ακουγόταν ως παράλογο να υπάρξει έστω και σαν σκέψη το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του γερμανικού χρυσού που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής… 

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και οι Γερμανοί, σε ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο οικονομικό γεγονός, ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή… 

Την ίδια ώρα που αρκετές χώρες ανά τον κόσμο κάνουν την ίδια επιλογή (η Ρωσία έχει συγκεντρώσει ήδη πολύ μεγάλες ποσότητες)… 

Η γερμανική Bundesbank πρόκειται να .....
.....ανακοινώσει έναν τεράστιο επαναπατρισμό του χρυσού της αυτή την εβδομάδα…. 

Πολλά ακούγονται και γράφονται… 

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ενημερωτικά μέσα, η κυβέρνηση της χώρας προχωρά σε αυτή την κίνηση γιατί προφανώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ!!!

Ο οικονομικός αναλυτής Jim Willie ισχυρίζεται με θέρμη ότι η Γερμανία ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί το μονοπολικό σύστημα που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, με σκοπό να προχωρήσει την ένταξη στην νέα οικονομική ένωση των BRICS. Και αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που η NSA κατασκόπευες την Άνγκελα Μέρκελ και άλλους Γερμανούς ηγέτες. 

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την πρόσφατο σκάνδαλο επιτήρησης της NSA στη Γερμανία ήταν επικεντρωμένος γύρω από το φόβο των Ηνωμένων Πολιτειών για την οικονομική δύναμη της Ευρώπης που θα ισχυροποιηθεί από την αναπόφευκτη κατάρρευση του δολαρίου. 

Η εκπληκτική απόφαση από την Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας να αποσυνδεθεί από το ευρώ έχει προκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλο τον κόσμο. 

Αγοράζοντας κρυφά επιτρέπει στο Πεκίνο να αγοράσει αποθέματα χρυσού και αργύρου σε τιμές ευκαιρίας. Αν ο κόσμος ήξερε πόσο χρυσό έχει συσσωρεύσει πραγματικά η Κίνα θα έχανε τη λαλιά του. 

«Πιστεύουμε ότι η Κίνα είναι αυτή που ελέγχει τη τιμή του χρυσού, γιατί αγοράζει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αυξάνονται οι τιμές», αναφέρει ο έμπειρος αναλυτής χρυσού, Julian Phillips.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια οι Κεντρικές Τράπεζες διεθνώς αγοράζουν χρυσό. Και μάλιστα η ζήτηση σημείωσε νέο ρεκόρ σε αξία.
Η Γερμανία όπως και το 1971, όταν μαζί με τη Γαλλία πίεσε τον Νίξον για τη διάλυση της συμφωνίας του Bretton Woods, έκανε πάλι την κίνησή της. Ζήτησε τον επαναπατρισμό του γερμανικού χρυσού από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα η Κεντρική Τράπεζα της χώρας ανακοίνωσε επίσημα, ότι σχεδιάζει να επαναπατρίσει μέχρι το 2020 όλα τα αποθεματικά της σε χρυσό που φυλάσσονται στη Γαλλία και μέρος από αυτά που φυλάσσονται στη Fed Νέας Υόρκης. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου