Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο Πούτιν Απλώνει Δίχτυ Προστασίας Πάνω από την Ελλάδα και Προειδοποιεί…

ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1-cebaceb1ceb9-ceb5cf85cf81cf89ceb6cf89cebdceb7
Ο Πούτιν προειδοποιεί κατά της κερδοσκοπίας στην Ελλάδα, με τον Ρώσο Πρόεδρο να επιθυμεί να εντάξει τη χώρα μας στους Brics…
Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι η κερδοσκοπία σε μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας, θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την ελληνική οικονομία.
ΜΟΣΧΑ – «Η κερδοσκοπία από μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη («Grexit»), εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την ελληνική οικονομία», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Il Corriere della».
«Βρισκόμαστε σε φάση ...
....ανάπτυξης των σχέσεων μας με την Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της ΕΕ, μέρος της Ευρωζώνης ή μέλος του ΝΑΤΟ. Έχουμε πολύ στενούς δεσμούς ιστορικής συνεργασίας με την Ελλάδα», δήλωσε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι αποτελεί «κυρίαρχο δικαίωμα του ελληνικού λαού να αποφασίζει για διαφορετικές συμμαχίες και μέλη Ένωσης».
Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να είναι επιβλαβής για την ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία, οι όποιες εικασίες σχετικά με την μελλοντική εξέλιξη των γεγονότων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου