Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ποιος είπε ότι είναι άσχημα στην Κόλαση;

Είναι συνηθέστατο να μάς προκύπτει ό,τι περισσότερο απευχόμαστε.

 Ίσως επειδή η διαρκής, τόσο εκδηλούμενη όσο και ανομολόγητη, ψυχολογική ενασχόληση με το απευκταίο δημιουργεί, λένε, αόρατα "κύματα" που έλκουν σαν μαγνήτης το κακό πάνω μας.


Ο κ. Τσίπρας δήλωσε προχθές μετ' επιτάσεως ότι δεν σκοπεύει "να γίνει Παπαδήμος". 

Ως γνωστόν, είναι αδύνατον να αλλάξουμε το βαφτιστικό μας όνομα. 

Εφόσον όμως μάς προκαλεί ψυχικά προβλήματα, είναι......... εκ του νόμου εφικτό, μέσα από μια χρονοβόρα διοικητική διαδικασία, να αλλάξουμε το επώνυμό μας. 

Μετά όμως την ανακοίνωση 108 από τα 201 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι απορρίπτουν το Τρίτο Μνημόνιο. Μετά την εκδήλωση πολυαρίθμου μερίδας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του "όχι" στην ψηφοφορία. Και μετά την επιλογή της αντιπολίτευσης να ψηφίσει άνευ όρων υπέρ της συμφωνίας, κάνοντας έτσι "μάγκες" τους δραχμιστές, όπως τουλάχιστον φαίνεται μέχρις ώρας, ο κ. Τσίπρας θα εισπράξει πολιτικά ό,τι εξόρκιζε. 

Θα έχει έτσι επιτύχει την ταχύτερη αλλαγή πολιτικού επωνύμου στην ιστορία. Αντιστοιχημένη με την πλέον ραγδαία πολιτική μετάλλαξη. Διότι θα εισέλθει στη Βουλή αντιμνημονιακός "Τσίπρας" και θα εξέλθει μνημονιακός "Παπαδήμος". 

Δεν θα έχει συμβεί "ντάλα μεσημέρι", όπως συνηθίζει να λέει η Αριστερά για γεγονότα που συμβαίνουν πανηγυρικά, αλλά στα "μαύρα μεσάνυχτα", όπως θέλει ένα δημοφιλές τραγουδάκι.

Αλέξη, ποιος είπε ότι είναι άσχημα στην Κόλαση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου