Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ , ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ......ΚΥΡΙΟΙ....!!!!

Φιλες και φιλοι παρακολουθω τις τελευταιες μερες παρα πολλες συζητησεις σχετικα με τα μετρα που θα μας επιβληθουν λογω της προσφατης συμφωνιας και θα τα πληρωσει ο λαουτζικος. 

Θα πληρωσουμε ολοι αυξημενο φπα για να μαζεψει χρηματα το κρατος και να τα δωσει στους δανειστες για το χρεος μας. 

Το χρεος αυτο ομως συμφωνα με....
..... τα λεχθεντα πολλων δεν ειναι ουτε κανονικο ουτε σωστο ουτε δικαιο Απλα ειναι ενα δημιουργημα καποιων ξενων με καποιους δικους μας και να μην ξεχναμε οτι το εσπρωξαν μεσω της ελστατ για να μας το καπελωσουν. 

Οτι εγινε εγινε και τωρα το προβλημα ειναι πως θα το εισπραξουν απο τους ελληνες που εχουν στερεψει να πληρωνουν φορους και χαρατσια.

 Και επειδη θελουν να εισπραξουν οσο γινεται περισσοτερα χρηματα οι δανειστες μας επιβαλουν αυξημενο φπα. 

Και λεω εγω αυτους τους αυξημενους φπα δες μπορουν να τους εισπραξουν απο τα σουπερ μαρκετ και απο επιχειρησεις οε και αε. 

Απο τους ελευθερους επαγγελματιες Γιατρους Δικηγορους Υδραυλικους Τενταδες Ηλεκτρολογους κλπ πως θα τον εισπραξουν και αυξημενο μαλιστα.τη στιγμη που ο ελληνας δεν εχει να φαει αλλα εχει την αναγκη να επισκευθει ενα υδραυλικο πχ να του φτιαξει τα νερα στο μπανιο του που τρεχουν και δημιουργουν υγρασιες και στο κατω απ αυτον διαμερισμα. 

Αναγκαζεται να το φτιαξει αλλα τα χρηματα του ειναι ελαχιστα και τα μαζευει λιγα λιγα οτι του περισευει δυο τρεις μηνες και συμφωνει με τον υδραυλικο το ποσον πχ 600 € αν τωρα ο υδραυλικος του κοψει αποδειξη με φπα 23% θα πληρωσει 600 + 138€ αρα συνολον 738€.

Πειτε μου σας παρακαλω πολυ ποιος κακομυρης οικογενειαρχης που μετα τοσους φορους και χαρατσια ισα ισα που μπορει να ζηση με τα χρηματα που του μενουν μετα τις απανωτες επιβαρυνσεις αν θα εχει την ευχερεια για να βοηθησει και το κρατος να πληρωσει 738€ αντι 600€ χωρις τον φπα. Κανεις αγαπητοι μου δεν θα το κανει 

Ενω αν η επιβαρυνση του με φπα ηταν πχ 6% θα πληρωνε + 36€ δηλαδη συνολον 636€. Αυτο ολοι θα το πληρωναν και ειδικα εκεινοι που πραγματικα σκεπτονται οτι το κρατος εχει αναγκη. 

Να γιατι τοσο απλα δεν μπορει να προχωρησουν τετοια μετρα και απορρω τι μυαλα εχουν αυτοι που εισηγουνται τετοια μετρα ενω γνωριζουν οτι ειναι απο δυσκολο μεχρι ακατορθωτο να αποδωσουν και σε λιγους μηνες θα ειμαστε στην ιδια μοιρα με τη σημερινη. 

Λυπαμαι γιατι σκεπτομαι οτι αυτα που μας επιβαλλουν το γνωριζουν και οι ιδιοι που τα επιβαλουν οτι ειναι απιθανο να αποδωσουν γιατι απλα δεν μπορεις να παρεις απ αυτον που δεν εχει και σιγουρα μετα απο πεντε χρονια απανωτων φορων και χαρατσιων κανεις δεν εχει να πληρωσει. 


Οι μονοι που εχουν να δωσουν ειναι εκεινοι που σκεπτονται και επιβαλλουν τετοια μετρα επειδη αυτοι ειναι και οι μονοι που δεν συνεισεφεραν εις την κριση που οι ιδιοι δημιουργησαν .

Να ειστε καλα.και ο θεος μαζι σας.


Tommy Geo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου