Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Σωπα ρε μεγάλε! Σοβαρά ε;

Αυτή η χώρα, τελικά εκείνο που…. «παράγει» σε αφθονία ΟΧΙ για να επιζήσει, αλλά για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, αν είναι μάλιστα δυνατόν, να σβήσει από τους χάρτες, είναι τα ΚΟΜΜΑΤΑ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Άσχημες, ΚΑΚΙΕΣ «φύτρες», «σπόροι» όλο ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ για τον λαό της… 

Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, και...

πάμε σε εκλογές για ακόμα μια φορά, αν και η «ακριβής ημερομηνία» τους ΔΕΝ έχει ακόμα αποφασιστεί.

Ωστόσο, οι «κοκορομαχίες» και οι μεγάλοι λόγοι (για να μην τους πω αλλιώς) είναι σε καθημερινή βάση.

ΟΛΑ, για τη μάχη της καρέκλας…

Που το άκουσα το πιο κουφό ρε αδέλφια; 

Πάμε λέει σε εκλογές, για να «αποκτήσει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση».

Εδώ κλαίμε, γελάμε, ουρλιάζουμε, όχι για τις πολιτικές δηλώσεις αυτού του τύπου, αλλά για τα ΧΑΛΙΑ τα δικά μας, που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

ΝΑ «αποκτήσει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση»…. 

Σωπα ρε μεγάλε! Σοβαρά ε; 

Για απάντησε όμως σε εμάς τους αφελείς, ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ;

Αδέλφια, Συνέλληνες, τι γίνεται εδώ; 

Αν τα βάλουμε κάτω τα πράγματα, ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, φρόντιζαν να είναι «ισχυρές» ΟΧΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά για την πάρτη τους, για το φαγοπότι τους, για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…

Μήπως δεν είναι έτσι; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ;

Ότι έκαναν το έκαναν για εκείνους, και ΟΧΙ για την ΕΛΛΑΔΑ. 

Και τώρα πάμε ΠΑΛΙ σε εκλογές τη στιγμή που η χώρα είναι ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, τη στιγμή που ένα σωρό δεινά ταλαιπωρούν τους Έλληνες. 

Που ΟΛΑ είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ και έρχεται ένας δύσκολος, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ χειμώνας.

ΟΛΟΙ αυτοί τα χαβάδια τους, εκλογές. 

Και τα κανάλια τους, φυσικά θα μας ΠΡΗΞΟΥΝ με τις «ενημερωτικές» εκπομπές τους από τις οποίες θα περάσει ο κάθε ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, το κάθε ΛΑΜΟΓΙΟ που κανονικά θα έπρεπε σήμερα να είναι Φυλακή, και όχι να διεκδικεί την ψήφο μας, θα περάσουν οι ΙΔΙΟΙ και οι ΙΔΙΟΙ, οι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ (άπειρες φορές) και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ αυτοί που έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτά τα χάλια. 

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ δε σταματάνε ούτε δευτερόλεπτο, δε σταματά η κοροϊδία ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος δεν έχει ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν έχει ΥΓΕΙΑ, δεν έχει ΠΑΙΔΕΙΑ, που ο «μισθός» του και η σύνταξη του μετά και από τις τελευταίες υπογραφές της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ «κυβέρνησης», (που είναι ΚΑΙ αυτή «υπερήφανη» όπως και οι άλλες για το… «έργο» της, τις «προσπάθειες της) θα πάει στα 380 (;) ευρώ (κάποιος μέσα στο κοινοβούλιο είπε πως δεν θα έπρεπε να παίρνουν οι Έλληνες χρήματα)….. 

 Θα ξοδευτούν ΠΑΛΙ εκατομμύρια για τις εκλογές τη στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για να κάνουν όλοι τούτοι το ψώνιο τους, να εξακολουθούν να παίρνουν τα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ τους κάθε μήνα όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ από ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ… 

Βέβαια, θα πάρουν ΞΑΝΑ ψήφο από τα ΠΡΟΒΑΤΑ που τους ψηφίζουν ΟΛΑ αυτά τα χρόνια….

Αχ ρε Στράτο, ο Θεός να σε συγχωρεσει, ΙΣΤΟΡΙΚΟ έμεινε αυτό που είχες πει τη δεκαετία του 80’,«Ο ΒΟΙΔΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ»

Πόσο δίκιο είχες, και πόσο διαχρονικός αποδείχτηκες! 

Και αυτό αδέλφια που με εξοργίζει μέσα σε όλα τα άλλα, είναι ότι βγαίνουν ορισμένοι και με «πύρινες δηλώσεις» το παίζουν προφήτες, πως και καλά «παλιά» είχαν προειδοποιήσει πως θα φτάναμε σήμερα εδώ…. 

Εκείνοι που είναι στο ίδιο κόλπο με όλους τους πολιτικάντηδες, και έχει ο κόσμος να τους ψηφίσει πάνω από τριάντα χρόνια, σήμερα εμφανίζονται ως προφήτες, ως σωτήριες, και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την ψήφο μας!

Τελικά σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα «παιχνίδια», είναι τα εκλογικά. 

Οι πολιτικοί τα παίζουν και εμάς μας παίρνει ο ύπνος.


ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου