Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Για γερά νεύρα!

Μη βαρέσετε το κεφάλι σας στον τοίχο !

… Κουνήστε το μόνο για να συνειδητοποιήσετε αυτά που θα ακούσετε/διαβάσετε !
Η «ενημέρωση» από τον Μάρδα για τις συμφορές που θα μας βρούν αν βγούμε από το ευρώ και πάμε σε εθνικό νόμισμα και η γελοιοποίησή του (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και καθηγητής πανεπιστημίου, παρακαλώ !!!!) σε κείμενο από οικονομολόγο και σε βίντεοαπό μη-ειδικό – από συνειδητό πολίτη που φρόντισε να ενημερωθεί και να μάθει τι συμβαίνει αντί να επαφίεται στην προπαγάνδα των πουλημένων βρωμοκάναλων (άρα θα τον καταλάβετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια).

Όταν τα δείτε, παρακαλώ να μου γράψετε πώς αισθανθήκατε (κάνω στατιστική). Εγώ πάντως αισθάνθηκα ΟΡΓΗ (όχι ότι δεν είχα ιδέα για το θέμα-κάτι έχω πάρει χαμπάρι τόσον καιρό που ασχολούμαι με την κατάσταση της Ελλάδας- αλλά δεν είχα ακούσει την προπαγάνδα του, μια και έχω......... σταματήσει να βλέπω τηλεόραση, και είδα κομμάτια της στο βίντεο).
 
Το χρέος είναι ΑΠΑΤΗ ! Η φωτιά που δεν επιτρέπουν οι «θεοί» στον κάθε Προμηθέα να δώσει στους κοινούς θνητούς. Ο καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος λέει την αλήθεια για την ελληνική κρίση. Πολύ κατανοητός και γλαφυρός.

 Επίσης αποδομεί τις βλακείες Μάρδα -πριν τις πει αυτός. (επίσης προσέξτε το κεφάλι σας μην πάει προς τον τοίχο ! )
Αν σας άρεσε ο μη-ειδικός συνειδητός πολίτης, δείτε κι αυτό : Η εξέλιξη του σχεδίου «αποικία χρέους» (*)

Και μην πει κάποιος φίλος (όπως μου έχει ξαναπεί) «θεωρία συνωμοσίας», γιατί ο άνθρωπος φέρνει αποδείξεις. Να εξηγούμαστε : δεν ισχυρίζεται ότι κάποιοι θέλουν να καταστρέψουν ειδικά τους Έλληνες, αλλά ότι κάποιοι θέλουν να έχουν υπό τον έλεγχό τους και την εξουσία τους τους πάντες και τα πάντα κι έχουνσχέδιο γι αυτό, που εφαρμόζεται πολλά χρόνια τώρα. 

Από την φούρκα του έκανε κι ένα λάθος σ΄ένα νούμερο, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Μόλις «τα ΄βγαλε» και ηρέμησε κάπως, από το λεπτό 20 περίπου αρχίζει τα στοιχεία(σας το λέω για να μη νομίσετε ότι όλο το βίντεο είναι έτσι και χάσετε την ουσία!). «Ξανακυλάει» στη μουρμούρα κάθε τόσο, αλλά δίνει και πολύ ενδιαφέροντα και όχι ευρέως γνωστά στοιχεία.

(*) Άλλωστε όλα όσα γίνονται τα είχε «προβλέψει» (διαίσθηση ήταν!) και η Ψαρούδα και τα είχε πει στον Παπούλια όταν έγινε ΠτΔ, άσχετα αν υποτίθεται ότι όλα αυτά θα γινόντουσαν «προς χάριν την ειρήνης και της ευημερίας» (αλήθεια πού ΄ν΄τες ;;; )

Ακόμα και ο Γερμανός δημοσιογράφος το δηλώνει καταλήγοντας «η Ευρώπη το καθιστά δυνατό» μιλώντας για το ξεπούλημα της ελληνικής κρατικής περιουσίας στο γερμανικό κράτος παρακαλώ (κατά τ΄άλλα είναι «ιδιωτικοποιήσεις», γιατί δήθεν το δημόσιο δεν είναι καλό σαν επιχειρηματίας). 

Αλλά φαίνεται ότι πρέπει να δούμε γερμανούς στρατιώτες στους δρόμους της Ελλάδας για να καταλάβουμε … (θέλουν να φτιάξουν «ευρωπαϊκό στρατό», αν θυμάστε). Ξέεεεερω, ναι, είναι φίλοι μας. Και εταίροι μας… Για το καλό μας το κάνουν…

Ξεχάστε τους αγρότες – και τη υγεία όλων μας (γιατί τι νομίζετε ότι θα καλλιεργούν; ) αν δεν φύγουμε τρέχοντας και δεν ακυρώσουμε ΟΛΕΣ τις συμφωνίες  …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου