Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Προς την ελληνική νεολαία....!!

Με πολιτικούς και ομάδα τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις πολιτικούς και χώρες επιπέδου Champions League

Φανταστείτε μια ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου της τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας να έπαιζε κάποιο αγώνα με την Barcelona και ο προπονητής της να σκεφτόταν ποιους παίκτες να επιλέξει για την ενδεκάδα και με τι σύστημα να παίξει. Όποιους παίκτες και να επέλεγε και ότι σύστημα να έπαιζε τις μόνες φορές που θα ακουμπούσε η ομάδα του την μπάλα θα ήταν για να κάνει σέντρα μετά από κάθε γκολ που θα έτρωγε. 

Ασχολείται ο ελληνικός λαός για το ποιο θα βγει πρώτο ή δεύτερο κόμμα, αν θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη βουλή, ποια θα είναι τα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης, αν θα είναι πρωθυπουργός ο Βαγγέλης ή ο Αλέξης κ.λπ.. 

Αυτό όμως που πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτεί ο ελληνικός λαός, είναι ποιος ....

.....είναι ο αντίπαλος. Δεν έχουμε να παίξουμε με το Άνω Παρτάλι ή την Κάτω Κωλοπετεινίτσα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε χώρες οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρές με τρομερή οργάνωση και που παίζουν "με κλειστά χαρτιά". Στα κρυφά συνεδριάζουν οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες στον κόσμο και η λέσχη Μπίλντερμπεργ. 

Ακόμα και το πολυσέλιδο σχέδιο της Κομισιόν για πιθανό Grexit βρίσκεται σε χρηματοκιβώτιο σε ειδικό δωμάτιο ασφαλείας στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Γι' αυτό και οι πολιτικοί μας έπαθαν πανωλεθρία στην Ευρώπη και όχι μόνο και ήρθαν πίσω "χωρίς σώβρακα".

Και σήμερα μετά την πανωλεθρία που έπαθαν, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο! Για το ποιος θα είναι ο "τοπικός χωροφύλακας". Για το ποιος θα απολαμβάνει τα οφέλη της πολιτικής εξουσίας. Δηλαδή αγώνας για το "πάπλωμα". Γι' αυτό και εφόσον δεν υπάρχει το σχέδιο και οι ικανότητες, αυτό που επικρατεί κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε είναι το πέταγμα της λάσπης ανάμεσα στους πολιτικούς αντιπάλους με τον ανεμιστήρα. 

Με πολιτικούς επιπέδου τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Χρειαζόμαστε καλύτερους παίκτες και αυτούς τους δημιουργείς μέσα από τις "πολιτικές ακαδημίες".

Έχω κατ' επανάληψη γράψει ότι τους μόνους που φοβούνται οι ξένοι είναι οι αγνοί Έλληνες πατριώτες. Γι' αυτό και φροντίζουν με διάφορα ψευτοπατριωτικά κόμματα να τους ελέγχουν. Και άλλα κόμματα είχαν έτοιμα να δημιουργήσουν μήπως και τους φύγουν τα πρόβατα από το μαντρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου