Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Όταν ένας καθηγητής, ένας δάσκαλος, ένας σοφός μιλάει μέσα από την ψυχή του, από το είναι του, από την πηγούλα της θέρμης της γνώσεως που έχει συλλάβει και που ηφαιστειακά τον ενεργοποιεί, γίνεται τόσο φανερό και μεταδοτικό, μέσα από τον αυθορμητισμό του !!!  Να του έσφιγγα το χέρι θα ήθελα με θαυμασμό !!! Προς όλους τους νεοφώτιστους συνταγματολόγους και προς όλους τους οικονομολόγους που λαμβάνουν μέρος σε talk show παν/μίων για να έχουν να λέμε και να δικαιολογούν τον ρόλο του επαγγέλματός τους και της ύπαρξής τους. - Ο άνθρωπος δεν πρέπει να δίνει εξουσία σε επικίνδυνους ανθρώπους, διότι οι επικίνδυνοι τότε θα μοιάζουν με αρπακτικούς δράκους.   - χωρίς ΑΙΔΩ ο άνθρωπος γυρνά .....
.....στην βαρβαρότητα. Πολλά μας λέει για την σημερινή κατάσταση της ανθρωπότητας. - Αιτίες υπάρχουν αμέτρητες. Μία όμως είναι η βασική αιτία που καθορίζει όλες τις υπόλοιπες αιτίες που έπονται. - Μεταξύ άλλων κακών, επιτρέπουμε (πάντοτε εμείς επιτρέπουμε και ας διαμαρτυρόμεθα) το χρήμα να είναι ιδιωτικό αγαθό, διότι όλα τα συντάγματα του πλανήτη δεν απαιτούν να είναι ΔΗΜΟΣΙΟ. - Ο σκοπός ενός Συντάγματος είναι ..........πρώτον να ίπταται πάνω πάσης εξουσίας και επίσης όπως και για κάθε πολίτη να μετριάζει τις εξουσίες, για να προστατεύει το 99% των πληθυσμών των κρατών και όχι των εξουσιαστών, από κατάχρησή της. - Οι κατέχοντες προσωρινά την εξουσία δεν πρέπει να γράφουν τους κανόνες (βέβαια κατάφεραν να κάνουν τελικά κατάληψη εξουσίας και ας κρίνουν άαααλλους  για καταληψίες. 

Ακόμα μία απόδειξη του "τι νόημα έχει να είναι προεδρευομένη η μη η διακυβέρνηση, όταν αυτή δεν είναι Δημοκρατία(!) και που δεν θα έπρεπε να λέγεται ως τέτοια"  Να λαλούμε μπορούμε, να ελέγχουμε όμως ΟΧΙ (!) Οι νόμοι λοιπόν θα πρέπει να ψηφίζονται από το σύνολο των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου