Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Εξελιχτήκατε ευρωπαϊκώς αλλά βρωμάτε το ίδιο....

Η σκληρή τιμωρία των ενόχων και των δωσιλόγων που παρέδωσαν αμαχητί την πατρίδα, και που επέτρεψαν να διακυβεύονται τεράστια εθνικά ζητήματα εις βάρος της κυριαρχίας της χώρας, που οδηγούν κυνικά τον ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και την οριστική περιθωριοποίηση στα πλαίσια ενός πλήρους οικονομικού προτεκτοράτου των Γερμανών.
Η μάστιγα της ντόπιας δωσιλογικής ελίτ των ξεπουλημένων πολιτικών «δυναστειών» μιας κληρονομικής δημοκρατίας , των αργυρώνητων ακαδημαϊκών και των γκαιμπελίσκων δημοσιογράφων, που ...
......θησαύρισαν αναίσχυντα στις πλάτες μιας κατεστραμμένης χώρας και ενός εξαπατημένου λαού, πρέπει να ξεριζωθεί οριστικά από ένα  παλλαϊκό εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα, όπως η λερναία ύδρα από τον Ηρακλή στην αρχαιότητα.
Μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε οριστικά από κάθε μορφή δωσιλογισμού και ανεξάρτητα ιδεολογικού υπόβαθρου των κυρίων αυτών…

Μόνο έτσι ο ελληνικός λαός θα πάρει δύναμη για να σταθεί στα πόδια του, να εγκαθιδρύσει μια νέα, συντακτική εθνοσυνέλευση, να βάλει τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας, να ανασυγκροτήσει την διατροφική αυτάρκεια της χώρας και τον βιομηχανικό τομέα της παραγωγής, να αναστήσει την αγροτιά.
Πριν ακόμη υπάρξετε ως σπέρμα στον όρχι του προγόνου σας. Πέρασαν από εδώ στρατιές Εφιαλτών, Πηλιογούσηδων, Γερμανοτσολιάδων, Παρακρατικών...
 Εξελιχτήκατε ευρωπαϊκώς αλλά βρωμάτε το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου