Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Η χώρα χρειάζεται ένα σοκ, μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται ένας πατριώτης που να αγαπά την Ελλάδα και να έχει όραμα.

Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα Θεέ μου; 
Βρώμα και δυσωδία παντού. 


Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία σε μια διεφθαρμένη χώρα βουτηγμένη μέχρι το κόκαλο στην ανομία. 


Η απόλυτη διαπλοκή σε όλα τα γρανάζια της εξουσίας. Τελικά το πιο μισητό επάγγελμα στην Ελλάδα είναι του πολιτικού και αυτό, γιατί οι πολλοί δεν μπορούν να γίνουν εξουσία για να τα οικονομήσουν και αυτοί. 

Από το 1974 μέχρι σήμερα διαφθορά και σήψη σε όλες τις κυβερνήσεις και στη φυλακή βρίσκεται μόνο ο Άκης, ενώ θα έπρεπε να είναι εκατοντάδες τα ΛΑΜΟΓΙΑ που θα ήταν τρόφιμοι σε αυτές.

"Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν".

έτσι είχε πει ο......

... Ανάχαρσις τον έκτο π.Χ. αιώνα, Σκύθης ηγεμόνας και φιλόσοφος.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων, πολιτικών, με μίζες από κάθε λογής εταιρία, μίζες από τα εξοπλιστικά, διαπλοκή και βρωμιά σε κάθε συναλλαγή, φακελάκι από γιατρούς, γρηγορόσημο στα τελωνεία, στις εφορίες, στις νομαρχίες, στην πολεοδομία.

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, όσοι έχουν κάποιας μορφής εξουσία είναι να εξαθλιώνουν τον λαό, φυσικά προς όφελος τους.

Εδώ και έξη χρόνια ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών εφευρίσκει τρόπους για να υφαρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων φτιάχνοντας νόμους που μόνο ένας διεστραμμένος νους θα σκεφτόταν και όλα αυτά λέγοντας μας πως είναι για το καλό μας, πως το κάνει, τάχα, για να σώσει τη χώρα.

Τώρα ετοιμάζονται να δώσουν σε ξένα funds τα δάνεια που αδυνατούν να πληρώσουν οι υπερχρεωμένοι συμπατριώτες μας, με φυσικό επακόλουθο να χάσουν τις περιουσίες τους αφού αυτά τα ιδρύματα δεν φημίζονται για τις φιλανθρωπίες τους....

Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν και αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούσαν να προσφέρουν στις οικογένειες του τα αυτονόητα, μια αξιοπρεπή ζωή.

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όλοι οι πολιτικοί είναι πάμπλουτοι; (λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν περιουσία), 

Ακόμα και αυτοί οι αριστεροί που δήθεν στηρίζουν την εργατιά και τους φτωχούς δεν ξέρουν τι έχουν. Ναι αυτοί οι αριστεροί που σε δουλεύουν κάθε φορά και σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, σαν άλλοι μάγοι, για να πάρουν τη ψήφο σου και μετά αφού σου πάρουν τα υπάρχοντα σου σε στέλνουν στην στρατιά ανέργων για να πεινάσεις.


Μήπως θυμάστε ποιος ήταν κάποτε ο πιο πλούσιος βουλευτής; Βέβαια, αριστερός το έπαιζε και αυτός. 

Ακόμα να τον θυμηθείτε; 
Αυτός έφερε τον Αλέξη στην πολιτική. 
Ε όλα εγώ θα σας τα λέω.

Φυσικά θα μου πείτε για την δεξιά η τους σοσια-ληστές δεν λες τίποτα; Τι να πω; Αυτοί είναι βουτηγμένοι στο βόθρο, οτιδήποτε άλλο το θεωρώ περιττό....


Από την άλλη καραδοκούν οι μαυροντυμένοι σαν τα κοράκια για να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη δόλια χώρα. Μόνο που αυτοί είναι μια εγκληματική φασιστική οργάνωση και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ως ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.

Ακόμα υπάρχουν και οι "μπροστινοί"που με τη μάσκα κάποιου άλλου φροντίζουν για τα συμφέροντα τους. Τρανό παράδειγμα ο τηλεαστέρας που το παίζει πολιτικός και παρακαλούσε τον Τσίπρα να υπογράψει ότι χαρτί του έδιναν οι ξένοι.

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά η κάθε λογής εξουσία που είναι διεφθαρμένη.

Ποιος δεν θυμάται το παραδικαστικό κύκλωμα ή την διαφθορά στο ποδόσφαιρο, που εκεί έχει φτιαχτεί ολόκληρη εγκληματική οργάνωση και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ίδια την ΟΥΕΦΑ! 

Κάθε ημέρα ακούμε και για κάποιον πολιτικό λαδιάρη

Ο ένας ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο στο πόθεν έσχες. 


Ο άλλος σου λέει ότι πρέπει να φέρεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα ενώ αυτός τα έχει στο εξωτερικό, αλλά λέει ότι δεν είναι δικά του αλλά του μπαμπά του και αυτός μόνο τα διαχειρίζεται. 


Ένας άλλος πρώην εργατοπατέρας πήρε εφάπαξ ένα εκατομμύριο, ενώ εσύ θα πάρεις από τα τρία το μακρύτερο. 


Ο άλλος πήρε αμοιβή ένα εκατομμύριο άλλα ξέχασε να το δηλώσει.


Ο παππούς πολιτικός 77 χρονών και ας λέει ψέμματα ότι είναι 72, είχε ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες τις μετοχές του, (ο ίδιος λέει ότι γεννήθηκε το 1942 αλλά η αλήθεια είναι ότι γεννήθηκε το 1938)**


Η μαμά της πρώην υπουργού οικονομίας  τρεις μέρες πριν τα capital controls πήρε τα λεφτά της από την τράπεζα, άλλα η υπουργός μας είπε ότι δεν μιλάει με την μαμά της και ως εκ τούτου ήταν τυχαίο, (σαν πολλά τυχαία δεν γίνονται;)


Μιας άλλης η μάνα έπαιρνε σύνταξη ανηλίκου για την κόρη της που είναι η ίδια η βουλευτής σχεδόν 40 ετών, (Αχ βρε παλιο-ζωή τι κάνεις)


Ο άλλος έπαιρνε μηχανήματα από τη siemens "ξεχνώντας" να τα πληρώσει και τώρα θέλει να γίνει αρχηγός κόμματος και εν δυνάμει πρωθυπουργός τρομάρα του. 


Ο καταζητούμενος Χριστοφοράκος έκανε τα έξοδα σε κάποιον άλλον για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να δουν ποδόσφαιρο, ναι αυτός που κυκλοφορούσε με ψεύτικες πινακίδες.


Αν συνεχίσω να γράφω για όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν, ίσως να μην μου φτάσουν πέντε - έξη ημέρες, γιαυτό ας σταματήσω εδώ, μικρή χώρα είμαστε και όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε.... 


Σήψη και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και έτσι, αφήνοντας αυτή την κατάσταση να διαιωνίζεται. Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα και η τωρινή εξουσία δείχνει πως θα συνεχίσει στην ίδια πορεία. 


Εδώ έφτασε η Μέρκελ να μας πει να συνεργαστούμε στο Αιγαίο με τους Τούρκους για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Κυρά μου δεν χρειαζόμαστε κανέναν στο Αιγαίο μπορούμε και μόνοι μας να φυλάμε τα σύνορα μας, αρκεί οι κυβερνώντες μας να φορούσαν παντελόνια. Δυστυχώς όμως αυτοί άφησαν ανοιχτά τα σύνορα για να έρθει όποιος θέλει στη χώρα μας και είχαν βάλει αυτή την "όμορφη" την κυρία να μας λέει ότι οι πρόσφυγες λιάζονται στις πλατείες.
Τώρα μας λένε ότι παρακολουθούν πολλούς από δαύτους γιατί μάλλον είναι τζιχαντιστές.

Η χώρα χρειάζεται ένα σοκ, μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται ένας πατριώτης που να αγαπά την Ελλάδα και να έχει όραμα. Θα πρέπει να έχει μεγάλο "ανάστημα" και δεν εννοώ το ύψος του, πρέπει να τα αλλάξει όλα και όταν λέμε όλα εννοούμε τα ΠΑΝΤΑ, να τα ξαναφτιάξει με την σωστή συνταγή. 


Κάτι για συνταγές έλεγε και ο Σαμαράς και έγινε και αυτός άλλος ένας προσκυνημένος. 


Θυμήθηκα τώρα τι έλεγε ο Κολοκοτρώνης για τους προσκυνημένους, κάτι για φωτιές και τσεκούρια, έτσι για να θυμηθούμε και το αγαπημένο άθλημα του Βορίδη.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλον ένα yes man που θα υποκύπτει στα ελληνικά και ξένα συμφέροντα των νταβαντζήδων που λυμαίνονται τη χώρα μας, που δεν θα είναι άλλος ένας Γερμανοτσολιάς και το βασικότερο δεν θα ευχαριστεί τους Αμερικανούς μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχε κάνει ο αρχιερέας της διαπλοκής. Έτσι τον είχε αποκαλέσει κάποτε ο Κώστας Καραμανλής τον Σημίτη αλλά μετά από χρόνια ζήτησε συγνώμη. Φαντάζομαι τώρα θα έχει μετανοιώσει.

Είναι αλήθεια ότι η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις αλλά σωστές μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών. Στην Ελλάδα δυστυχώς οι μεταρρυθμίσεις μεταφράζονται σε δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, με τον εκάστοτε υπουργό οικονομικών να βρίσκει ακραία μέτρα φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. 

Πρέπει να σταματήσει αυτή η λέσχη “εκβιαστών",  και καταλήστευσης των αδυνάτων χωρών, που ονομάζεται Ευρωπαϊκή ένωση, να φροντίζει μόνο για το καλό της Γερμανίας. Δυστυχώς καμία αλληλεγγύη των λαών δεν υπάρχει σε αυτή την ένωση.

Κάποιος, εύλογα θα ρωτούσε, ωραία και τι προτείνεις; Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν μπορώ να προτείνω τίποτα, άλλωστε στην δημοκρατία όλοι μαζί αποφασίζουμε.

Προς το παρόν ας απολαύσουμε τώρα την δεύτερη φορά αριστερά και μην παραπονιόμαστε για την δυστυχία μας, εμείς άλλωστε τους ψηφίσαμε.

Και κάτι που ταιριάζει γάντι σε αυτό: "Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις κατώτερος χωρίς τη συγκατάθεσή σου"

Το είχε πει η συμπαθής Eleanor Roosevelt, Αμερικανίδα σύζυγος του Φ.Ρούζβελτ

Και κάτι για το τέλος που θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε: "Η κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει" όπως είχε πει και ο Joseph De Maistre, Γαλλοϊταλός διπλωμάτης και φιλόσοφος.


με εκτίμηση 
zouzouni news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου