Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Νταξει πολλοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με το να γίνουν δούλοι μπορεί και να τους αρέσει.... Εσυ ;;;;

areti tolmi
Συμβαίνει κάτι περίεργο με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ομηρία .
Μερικές φορές το απαχθέν θύμα αρχίζει και συμπαθεί και υποστηρίζει τον απαγωγέα του .Αυτό συμβαίνει διότι το άγχος και η ανασφάλεια που νιώθει το απαχθέν άτομο είναι τόσο μεγήλη που ψάχνει από κάπου να πιαστεί ,ακόμα και από τον ίδιο του τον διώκτη .*Stockholm effect.


Άλλα πειράματα με ζωάκια έδειξαν το φαινόμενο του learned helplessness όπου το ζωάκι αφού υποστεί κάποια....
.... σοκ στην αρχή σκούζει και προσπαθεί να αποφύγει το σοκ αλλά στο τέλος τα παρατάει και αποδέχεται τα σοκ χωρίς κλάμα !!!!
Αυτά τα δυο φαινόμενα είναι βασισμένοι στην επιστήμη της ψυχολογίας που παρόλο που χρησιμοποιείται αβέρτα για να υποδουλώσει τον κόσμο έχει να δείξει και αρκετή πολύτιμη γνώση για τον καθένα μας .
Με βάση τις δυο παραπάνω θεωρίες μπορούμε να κάνουμε έναν παραλληλισμο με την Ελλαδα σημερα . Ο Ελληνικος λαος , η ψυχοσύνθεση του , οι ιδιοτροπίες του ,η κουλτούρα του αναλυθηκε απο ειδικους με σκοπο την χειραγωγηση του κυριως μεσα απο τα μμε και καταληξη την οικονομικη αφαιμαξη του ελληνικου κρατους χωρις πολλες πολλες αντιδρασεις απο τους ιθαγενεις .
Ενας αλλος σκοπος ηταν να δυαλυσουν το Ελληνικο κρατος για να γινει ευκολα μια βαλκανικη επαρχια που θα ανηκει στο ομοσπονδιακο υπερκρατος της ευρωπης .
Ετσι σιγα σιγα με αρκετη πλυση εγκεφαλου καναν το μεγαλυτερο κομματι της ελληνικης κοινωνιας να μην αντιδρα διοτι θεωρουσε ο λαος οτι ειναι υπευθυνος και οπως λεει ο αγκελακας η φτωχεια ειναι πιο φρονιμη σαν νιωθει οτι φταει !!!!
Ειναι τοσο διαβολικο αυτο που γινεται διοτι η ζωη μας αλλαξε αρδην τα τελευταια χρονια προς το χειροτερο κυριες και κυριοι και μεις κανουμε μοκο και τουμπεκι .Και οχι μονο αυτο αλλα τους ψηφαμε και τους υποστηριζουμε ακομα για αυτο σας λεω οτι ο ελληνκος λαος ειναι σαν καποια που την βιαζουν και αντι να μισει τον δυναστη της τον αγαπα και του λεει οτι καλα της κανει ! Μου κανει καμποσο μαζοχιστικο αυτο εσας πως σας φαινεται ?
Ειναι πανευκολο να σκυψεις το κεφαλι να αποδεχτεις τις καταστασεις οπως μας της στησαν .Ακουω πολλους να λενε τι να κανουμε ετσι ειναι το συστημα ,και θα τους πω πως εφοσον αποδεχτεις και γουσταρεις αυτο το συστημα τοτε μαθε οτι εισαι ηδη καταδισκασμενος να εισαι ενας μακαριος με φτωχο το πνευμα και σκλαβος . Νταξει πολλοι μπορει να μην εχουν προβλημα με το να γινουν δουλοι μπορει και να τους αρεσει .Οι υπολοιποι ομως που δεν γουσταρουν τι θα κανουμε ?
Θα μεινουμε στο περιθωριο της κοινωνιας η θα μας δεσετε και θα μας χωσετε στην φυλακη σαν τρομοκρατες ? απο ταμπελες εχετε πολλες και εχετε και εξισου πολλους δημοσιογραφους για να τα λενε ολη μερα μεχρι να ποτιστει και ο τελευταιος νευρωνας του εγκεφαλου του κοσμου με την φτηνιαρικη προπαγανδα σας
Πραγματικα ρε παιδια δειτε τι καναν ¨,μας φτιαξαν ενα κρατος μαντρι , που γενικα ειναι ενα βασιλειο της μετριοτητας ,μας σερβιρουν σκατα ,θελουν να τα φαμε και στο τελος να πουμε και ευχαριστώ !!!!
Καναν τους Ελληνες να μισησουν το κρατος τους ,δηλαδη αυτον τον θεσμο που θα επρεπε να δουλευει για αυτους και οι πολιτες θα επρεπε να συνεργαζονται μαζι του !!
 Πανεξυπνο κολπο ,ας οψονται τα βυζαντινα χρονια μας και η τουρκοκρατια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου