Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΜΑΣ.

Όσο περίεργο και αν φανεί σε κάποιους, το παραπάνω το δήλωσε άνθρωπος του ΔΝΤ σε Ελλαδίτες κυβερνητικούς, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.


Στο παρελθόν, μόλις απελευθερώνονταν μια περιοχή από τους Τούρκους γίνονταν κατανομή της γης στους μέχρι τότε υπόδουλους Έλληνες. Αυτή η πράξη του Ελληνικού κράτους έδινε δύναμη στο λαό. 


Πολλά άλλα κράτη της Ευρώπης δεν το έκαναν ποτέ αυτό, και οι λαοί τους σήμερα έχουν πολύ μικρότερο ποσοστό ιδιοκτησίας από τον Ελληνικό λαό. 


Οι Γερμανοί, οι Βρετανοί και άλλοι, παρέμειναν και παραμένουν λαοί που δεν τους δόθηκε η γη των χωρών τους. 


Οι οικογένειες των φεουδαρχών του Μεσαίωνα συνεχίζουν ........σε πολλές χώρες να έχουν σήμερα τη γη, τα ακίνητα, στα χέρια τους.


Αυτό που έκανε το Νέο Ελλαδικό κράτος το είχε κάνει και ο Πεισίστρατος στην αρχαιότητα, έδωσε στο λαό των Αθηνών από ένα κομμάτι γης, και στη γη αυτή επάνω με την εργασία του βρήκε την αξιοπρέπειά του ο ελεύθερος Αθηναίος. 


Αργότερα και άλλοι ηγέτες σε πολλά Ελληνικά μέρη των Ελληνιστικών και Βυζαντινών χρόνων έδιναν γη στο λαό, και ο λαός έπαιρνε από τη γη του τροφή, δύναμη, έφτιαχνε σε αυτή το σπίτι του, την οικογένειά του, και πολεμούσε γι’ αυτά όταν υπήρχε ανάγκη.


Όταν κάποιος χάνει την περιουσία του, πέφτει στο επίπεδο του ανθρώπου που καθημερινά έχει εξάρτηση από το τι θα του προσφέρει το κάθε αφεντικό για να ζήσει. 


Ο δούλος σπάνια έχει τη δύναμη να πολεμήσει για την ελευθερία του διότι κάθε μέρα τον απασχολεί η δυστυχία του, η πείνα του, η έλλειψη των βασικών. 


 Κάποιοι δανειστές δήλωσαν ομά ότι θέλουν να εξαθλιώσουν το φρόνιμα του λαού μας μέσα από τις κατασχέσεις, για να τον ξεσκίσουν ακόμα περισσότερο αφότου θα του έχουν πάρει την περιουσία. 


Το σχέδιο των δανειστών είναι ξεκάθαρο: εξαφάνιση των περισσότερων Ελλήνων και πλήρη υποταγή όσων επιβιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου