Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ένταση με Ξυδάκη και Μουζάλα- «Να ντρέπεσαι εσύ γελοίε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χοντρό» επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα, προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.

«Να ντρέπεσαι εσύ γελοίε που...

.... ξεφτιλίσατε την Ελλάδα».

«Ντροπή σου. Δεν σέβεσαι την ψήφο που πήρες. Αυτά τα κάνεις για το youtube» του είπε από την πλευρά των υπουργικών εδράνων ο κ. Νίκος Ξυδάκης την ώρα που αποχωρούσε ο κ. Μουζάλας.

Τέλος ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με βαρύς χαρακτηρισμούς λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Εμφανίζεται ο άνθρωπος που κάνει τον πρωθυπουργό και λέει ότι είναι παράνομες οι επαναπροωθήσεις στην θάλασσα. Να πάει ο πρωθυπουργός στο Ταε Κβο Ντό να κάνει παρέα με τους Πακιστανούς. Είναι ηλίθιος αυτός ο άνθρωπος».

«Προδίδεται η χώρα ξεπουλιέται και εμείς θα λέμε την αλήθεια»

“«Η Κυβέρνηση επιθυμεί να κάνει την Ελλάδα γκέτο και μειοψηφία τους Ελληνες αλλά η μόνη δύναμη που θα το εμποδίσει είναι η ΧΑ» συνέχισε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να προσθέσει: «Είπε κάτι για την Κω ο κ. Τσίπρας, ότι δεν αντιδρά ο κόσμος. Ας ρωτήσει τον Καμμένο που τον έκαναν ομελέτα. Ενας άλλος Συριζαίος είπε για ψητούς Μαροκινούς αν το έλεγε βουλευτής της ΧΑ φανταστείτε τι θα γινόταν. Είστε ψευτοανθωπιστές. Με δική σας ευθύνη πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο». Κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από το επεισόδιο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου