Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αν δεν βγούμε εδώ και τώρα από ευρώ-Μνημόνια, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο!

simaies ee ellada

Χάσαμε την εθνική μας υπερηφάνεια, τις θρησκευτικές μας παραδόσεις, όλα αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας σαν ιερή παρακαταθήκη, για να εισάγουμε το καταραμένο ευρώ!

Χάσαμε το κοινωνικό μας κράτος, ξεπουλήσαμε τις υποδομές μας, γίναμε ψυχάκηδες με ψυχοφάρμακα, για να εισάγουμε το καταραμένο ευρώ! Αυτά, και τόσα άλλα… 

Ιδού τα ......αποτελέσματα της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, τη σφηκοφωλιά αυτή των διεθνών τοκογλύφων και των κοσμοεξουσιαστών, που ΔΙΨΟΥΝ για αίμα ελληνικό!

Ας βγει ένας έστω από τους αδιάντροπους υποστηρικτές του καταραμένου ευρώ, του νομίσματος αυτού του ιδίου του Σατανά, και να μας παραθέσει τι επιτέλους κερδίσαμε που μπήκαμε τη μοιραία εκείνη ώρα και ημέρα στην Ευρωζώνη των εχθρών μας, των ανθελλήνων και αντιχρίστων της ΕΕ; Όχι απλώς δεν κερδίσαμε τίποτα, αλλά χάσαμε τα πάντα! Δώσαμε ένα ολόκληρο θησαυροφυλάκιο (την ίδια μας την ψυχή), για να πάρουμε ένα βρωμερό, ένα τρισάθλιο χαρτονόμισμα χωρίς καμία απολύτως αξία…

Αλλά αυτοί, εκεί! Και οι μεν (οι διεθνείς τοκογλύφοι) και οι δε (τα εγχώρια πολιτικάντικα όργανά τους). Οι πρώτοι ζητούν συνέχεια όλο και περισσότερο ελληνικό αίμα! «Νέα μέτρα», νέες περικοπές εισοδημάτων και νέους, επιπρόσθετους, φόρους!... Κι οι δεύτεροι, δουλικά και πειθήνια (για να μην… χάσουμε το τρισκατάρατο ευρώ!) σπεύδουν να συμφωνήσουν αμέσως με τις προτάσεις των σατανικών «φίλων» και «εταίρων» μας… Αυτό κάνουν καθημερινά ο κάθε Αλέξης Τσίπρας, ο κάθε Άδωνις Γεωργιάδης και ο κάθε Ευάγγελος Βουβουζέλος… Τρεις και λιγάκι κι από μία «μετάνοια», κι από μία υπόκλιση στους διεθνείς τοκογλύφους… Ξεφτίλες!

Ελλάδα κι Ορθοδοξία χάνονται! Κι οι βρωμεροί πολιτικάντηδες (από Συριζανελαίους μέχρι τους παλαιοκομματικούς των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) συνεχίζουν, έβδομο συνεχόμενο χρόνο πλέον, το ίδιο τροπάριο του θανάτου: «Πάση θυσία στο ευρώ!!! Το ευρώ, το ευρώ… μην το χάσουμε το κοινό ευρωπαϊκό μας νόμισμα»! Και δώσ’ του «νέα μέτρα», και δώσ’ του νέα Μνημόνια, και δώσ’ του ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΟ!... Ντροπή σας, αλήτες! Να πάτε στον αγύριστο, τρισάθλια γιουσουφάκια της χυδαίας Μέρκελ και του αληταρά του Σόιμπλε!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου