Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η απόλυτη προπαγάνδα!!!Κανένα ρωσικό αεροσκάφος δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο..στημένη η είδηση απο Τούρκους και Αμερικανούς!!!

CZ_D9LfWIAA5AsG.jpg
Στημένη προβοκάτσια απο Αμερικανούς και Τούρκους, η δήθεν παραβίαση του Τουρκικού εναερίου χώρου, απο ένα Ρωσικό Su-34 !!!

Το πρακτορείο » Ειδήσεων REUTERS », που οι κακές γλώσσες θέλουν τα πραγματικά του γραφεία να βρίσκονται στο..Μέριλαντ, ήταν αυτό που μετέδωσε..αποκλειστικά την..είδηση.


Ο σκοπός του Αμερικανικού αυτού προβοκάτορα που στο παρελθόν αλλά και σήμερα, θάβει συστηματικά Σέρβους, Έλληνες και Ρώσους, είναι η πρόκληση συμπάθειας πρός την Τουρκία και η ανάδειξη ενός ψευδούς....
.... φιλοπόλεμου χαρακτήρα της Ρωσίας !! ! 

Έτσι για άλλη μια φορά την αποκλειστική είδηση ​​του Αμερικανικού πρακτορείου θα την αναμεταδόσουν, εκατοντάδες άλλα πρακτορεία ειδήσεων στην δύση και μια κοινωνία θνησιγενών, απρόσωπων χαρακτήρων που ότι τους δείχνεις το πιστεύουν, θα προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται και επιδιώκουν οι ατλαντιστές.Για να το ξεκαθαρίσουμε.


Η Ρωσία μετά την κατάρριψη του Su-24, είναι πολύ προσεκτική.Ποτέ μα ποτέ δεν θα στείλει μόνο του μαχητικό αεροσκάφος της να κάνει παραβίαση, με κίνδυνο να το χάσει και αυτό.


Στον αποκλειστικό χάρτη φαίνεται ξεκάθαρα η πορεία του ρωσικού μαχητικού,που καμία επαφή δεν είχε με τα τουρκικά σύνορα!!!


Αν παραβιαστεί απο την Μόσχα,ο Τουρκικός εναέριος χώρος, αυτό θα γίνει προγραματισμένα (με επιθετικό σκοπό), με την συμμετοχή πολλών Ρωσικών αεροσκαφών και όχι ενός … έλεος πια με τα παραμύθια σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου