Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Εμπλοκή του ΝΑΤΟ και αμφισβήτηση της Κυριαρχίας της Ελλάδος στο Αιγαίο!

640px-US_Navy_020410-N-1110A-501_Turkish_Navy_receives_U.S.jpg600x433

Το ΝΑΤΟ εμπλέκει η Ε.Ε  και η Μέρκελ στο Αιγαίο υπο τις ευλογίες της Τουρκίας μιας και οι δυνάμεις που θα εμπλακούν θα είναι ως επί το πλείστον Τουρκικές

 Για κοινή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, κάτι που έχει αποδεχθεί η ΕΕ. Επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση υπό την απειλή εξόδου από την Σένγκεν δέχθηκε αύξηση της δύναμης της Frontex τόσο στην μεθώριο με τα Σκόπια όσο και στο Αιγαίο, που όμως θα επιτηρεί την......τήρησε διαδικασιών επί ελληνικού εδάφους και πρακτικά τον εγκλωβισμό των προσφύγων και των λαθρο μεταναστών εντός της Ελλάδας.

Είναι δε ενδεικτικό του που πηγαίνουν τα πράγματα ότι στην χθεσινή συνάντηση Μέρκελ με Νταβούτογλου στην Άγκυρα, συμφώνησαν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της το βάρος του προσφυγικού, καθώς επίσης ότι θα ζητήσουν από κοινού την εμπλοκή του ΝΑΤΟ για την φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Εφόσον η ελληνική κυβέρνηση δεν αντιδράσει θα πρέπει σύντομα να περιμένει αμφισβητήσεις της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και επαναφορά των γκρίζων ζωνών.

Οι Δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στη θαλάσσια περιοχή των Συνόρων θα είναι μόνο Τουρκικές αμφισβητώντας ξεκάθαρα την Κυριαρχία της Ελλάδας ,η οποία χάνει και την έρευνα και την διάσωση στην Περιοχή !

Απο παντού τα μηνύματα που έρχονται είναι μαύρα και άραχνα …

Τελευταία είδηση είναι οτι οι Ευρωπαίοι καλούν τις διπλωματικές αρχές για διαβουλεύσεις

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου