Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !

Έχουμε πόλεμο !

Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την φρικτότερη και επιστημονικότερη κατοχή που έχει ποτέ σχεδιαστεί στην ανθρωπότητα .


Κύριος κατακτητής είναι η Ευρώπη τής Γερμανίας μαζί με την Δύση τών υπόγειων δυνάμεων που σπέρνουν παγκόσμιο όλεθρο με σκοπό το κέρδος και την διαμόρφωση ενός μελλοντικού σκληρά δουλοκτητικού παγκόσμιου σκηνικού .

Η Γερμανία, ό,τι δεν κατάφερε να μάς κάνει το 1940 το συμπληρώνει σήμερα μέσα από την μακροχρόνια τακτική τού Δούρειου ίππου και με την ίδια εγκληματικότητα.

Έστηνε από χρόνια δικά της όργανα, με χρώματα παραλλαγής, μοιρασμένα σε κομβικές θέσεις τών κομματικών μηχανισμών, που σήμερα αποκαλύφθηκαν να είναι ανθρωπόμορφα πολιτικά τέρατα τα οποία υπονόμευαν συστηματικά την οικονομία, την δημιουργία, τήν παιδεία, την αξιοκρατία, την άμυνα, την ατομική και εθνική ασφάλεια, την κοινωνική συνοχή.

Έτσι εξηγείται γιατί όχι μόνον δεν....

.... διεκδίκησαν τα τεράστια ποσά τού Γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα, αλλά αντίθετα, παραχωρούσαν στήν Γερμανία όλες μας τις παραγωγικές υποδομές, με όρους αποικιοκρατικούς και τύφλωναν τούς οπαδούς τους με παρασιτικές θέσεις απασχολήσεως, με ψεύτικες, αντιπαραγωγικές, πονηρα δομημένες επιδοτήσεις, που κατέληγαν υπέρ τής Γερμανικής οικονομίας .

Αποδείχτηκε ότι όλο το πολιτικό σύστημα το οποίο κυβερνά καί πού παρουσιάζεται ως δημοκρατία διαλόγου και αντιθέσεων, αποτελεί μια φρικτή πλεκτάνη από συγκοινωνούντα δοχεία σκέψεων καί ηθικής, μέσα από τα οποία εκφράζεται διάλογος υπονομεύσεως και καταστροφής τού ιστορικότερου λαού που προσέφερε τα μέγιστα στην ανθρωπότητα .


Αποτελούν όργανα τών δεξαμενών σκέψεων ξένων χωρών που έχουν εξωτερική πολιτική και χαράσσουν επιστημονικά, σε βάθος χρόνου, τα στρατηγικά σχέδια τών συμφερόντων τους. (Δηλαδή Δύσεως, Γερμανίας, Τουρκίας κλπ)


Σάρκα από την σάρκα τους είναι και το παρακράτος τών ψευτοεπαναστατών που δρά με ψεύτικες διακηρύξεις, με εμπρησμούς καί δολοφονίες, εναντίον αυτών που χαλούν τα συμφέροντα τών ξένων αφεντάδων με την πατριωτική τους συμπεριφορά. Μέσα από αυτό, ενεργοποιείται ήδη ο Ασιατικός υπόκοσμος που προγραμματισμένα έμπασαν και ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο δυναμίτη στα θεμέλεια τής Ελλάδας.


Γι΄αυτό δέν έθιξαν ποτέ αυτοί οι ψεύτικοι «επαναστάτες» ούτε τρίχα από τά εκάστοτε κυβερνητικά σκουπίδια.


Αποκορύφωση τού άθλιου έργου τών πολιτικών τεράτων, μέσα από τον δόλο και το φρικτό ψέμμα, είναι να μετατρέψουν τα σκουπίδια τών ιδιωτικών τραπεζών σε χρέος τών Ελλήνων πολιτών και να γίνουν ψυχροί εκτελεστές τού Ελληνικού λαού.
Για να ξεπληρώσει σήμερα ο ‘Ελληνας πολίτης αυτό τό χρέος εξοντώνεται σε όλα τα επίπεδα.


Εξανάγκασαν σε αυτοκτονία δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες. Διώχτηκε από την πατρίδα όλος ο ανθός τής παραγωγικότητας. Στραγκαλίζουν κάθε οικονομική δράση και εξανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας να μεταφερθούν σε γειτονικές χώρες ενώ την ίδια στιγμή υποκρίνονται ότι αγωνίζονται να αυξήσουν τα φορολογικα έσοδα, να φέρουν τήν «ανάπτυξη» και να κτυπήσουν την ανεργία!. 


Πνίγουν τον πολίτη με απανωτούς δολοφονικούς φόρους. Τον πολιορκούν καθημερινά με φόβους και φρικτά ψέμματα προσπαθώντας να τού δημιουργήσουν ενοχές για εγκλήματα τών πολιτικών ανδρεικέλων. Έβαλαν το χέρι στην ιδιοκτησία τών Ελλήνων με σκοπό να την μεταφέρουν στά ξένα αφεντικά τού βορρά. Ξεσπιτώνουν φτωχούς πολίτες και άνοιξαν τα σύνορα σε κάθε μορφής ολέθρια απειλή. 

Κτυπούν τον ιερό θεσμό τής οικογένειας. Κτυπούν την παιδεία, την ιστορία και τις πολιτισμικές μας αξίες. Δολοφονούν κάθε παραγωγική σκέψη καί δημιουργία επιβραβεύοντας κάθε γλοιώδη συμπεριφορά καί βόλεμμα. Επιβάλλουν και με την βούλλα τού νόμου κάθε είδους ηθικό και κοινωνικό ξεπεσμό, με σκοπό να διαφθείρουν την νεολαία. 

Σκοτώνουν κάθε μορφής αξιοκρατία. Σκότωσαν την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Υποδούλωσαν στα συμφέροντά τους τον ιστορικό θεσμό τής Τοπικής Αυτοδιοικήσεως τήν οποία έχουν καταντήσει συμπληρωματικό εργαλείο καταδυναστεύσεως τών δημοτών. Διαλύουν τόν στρατό και την άμυνα. Προστατεύουν τον εισβολέα όταν μπαινει να διαπράξει ληστεία, ενώ καταδικάζουν σκανδαλωδώς τόν αμυνόμενο πολίτη. Ετοιμάζουν να εγκαταστήσουν τούς λαθραίους εισβολείς στις λεηλατημένες κατοικίες μας. 

Ελέγχουν απόλυτα την δικαιοσύνη την οποία κατάντησαν άθλιο υποχείριο ξένων συμφερόντων, υπερευαίσθητη απέναντι στα κουνουπάκια της παρανομίας ενώ είναι χοντρόπετση απέναντι στα δημόσια αρπακτικά, στους θρασύτατους προδότες. Ποινικοποιούν βάρβαρα την ζωή μας αυξάνοντας τις υποχρεώσεις μας και υπονομεύοντας τήν δύναμη να ανταποκριθούμε σ΄αυτές. 

Μάς εκοίμηζαν με ψεύτικες «Ευρωπαϊκές αξίες», ενώ παράλληλα, με μοναδική αμοιβή την μίζα, παραχωρούσαν την βιομηχανία, το εμπόριο και όλη μας την οικονομία, στα αρπακτικά τού βορρά. Με δόλο και ψέμματα, μάς άλλαξαν το εργαλείο τής ανεξαρτησίας μας, δηλαδή το εθνικό νόμισμα, με ξένο και το οποίο από μέσο συναλλαγών μετέτρεψαν σε αξία η οποία ισοπεδώνει την μόνη πραγματική αξία που είναι ο δημόσιος καί ιδιωτικός μας πλούτος. Παρέδωσαν το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών σε ξένη κατοχική διοίκηση.
Παρέδωσαν τήν πατρίδα στό Γερμανο-Τουρκικό δίδυμο, το εγκληματικότερο συνδυασμό πού έχει υπάρξει στήν ανθρωπότητα!


Όλοι αυτοί, όχι μόνον δεν έχουν θέση στην Ελλάδα, αλλά είναι καί ένοχοι :
Βαρύτατων εγκληματικών πράξεων και εσχάτης προδοσίας
Είναι ένοχοι γενοκτονίας τού λαού διότι εξανάγκασαν σημαντικότατο αριθμό συμπολιτών μας να αυτοκτονήσουν. Διότι δολοφονούν εν ψυχρώ σε όλα τα επίπεδα ένα ολόκληρο έθνος. Του σκοτώνουν την οικονομία, την υγεία , τήν ευτυχία, την ατομική και εθνική ασφάλεια, την ιστορική του συνέχεια.


Διότι έχουν καταπατήσει όλες τις θεμελειώδεις αρχές τού εθνικού μας συντάγματος και τις βασικές ανθρώπινες αρχές τού καταστατικού τού Ο.Η.Ε.
Συνένοχοί τους είναι όσοι υπάλληλοι δέχονται τις εντολές τους στήν δημόσια διοικήση, στό στρατό, στήν αστυνομία καί στήν δικαιοσύνη .


Επειδή


Καταπάτησαν την εξουσιοδότηση που πήραν με το δημοψήφισμα τής 5η Ιουλίου και αντί να απορρίψουν τις αποφάσεις τών «εταίρων» υπέκυψαν δουλικώτατα σ αυτές, επειδή το 50% τού λαού τούς απαξίωσε και αυτοί αδιαφόρησαν για το λαϊκό μήνυμα και επειδή δεν εκφράζουν τήν πλειοψηφία τού εκλογικού σώματος,
Είναι παράνομοι αναβάτες τής εξουσίας, χείριστης μορφής φασιστοειδή .
Γι΄αυτό τόν λόγο, καθώς καί για τούς πάρα πάνω λόγους,


Κάθε στρατιωτικός, αστυνομικός, ανώτατος, ανώτερος ή κοινός υπάλληλος που δέχεται τις εντολές τους, είναι παράνομος και υπόλογος στήν μελλοντική δικαιοσύνη .


Κάθε δικαστικός που δικάζει πταίσματα τών πολιτών είναι παράνομος διότι έχει παραβεί τις συνταγματικές αρχές τής ισότητας τών πολιτών από την στιγμή που δεν τολμά να αγγίξει τούς μεγάλους καταχραστές καί προδότες τής πατρίδας.
Κάθε συμβολαιογράφος και ειρηνοδίκης που συμμετέχει σε διαδικασία πλειστηριασμών υπέρ τραπεζών ή τού δημοσίου, είναι παράνομος.


Αν δέν κηρύξει άμεση αποχή από την παράνομη δικαστική του δράση μέχρι να δικαστούν πρώτα οι εκλεγμένοι και διορισμένοι επίορκοι διαχειρηστές τού δημόσιου, θα υποστεί τις κυρώσεις που απορρέουν από την σκληρή οργή τού επαναστατικού δικαίου .


Οι κυρώσεις σε όλους τούς πάρα πάνω θα είναι . Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, συντάξεων, δήμευση τής περιουσίας καί οι ανάλογες φυλακήσεις .
Η συλλογική μας θέληση, επιβάλλει νέας μορφής ενωτική και γνήσια αντιπροσωπευτική διακυβέρνηση η οποία θα προέλθει από γνήσιες δημοκρατικές εκλογές στις οποίες κανένας μνημονιακός δεν θα έχει το δικαίωμα υποψηφιότητας διότι ενέχεται με βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις φόνων και εσχάτης προδοσίας .
Εκφράζουμε την συλλογική μας θέληση με αυτό τό ψήφισμα .


Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε .


1ον Έξω από την Ευρώπη τών φαύλων εξουσιαστών.
2ον Έξω από το Ευρώ και άμεση επιστροφή στό εθνικό νόμισμα .
3ον Επανακαθορισμός τής εξωτερικής μας πολιτικής με βάση το εθνικό συμφέρον.
4ον Καταγγελία όλου τού χρέους που επέβαλαν στον λαό παράνομα για την ιδιωτική υπόθεση τών τραπεζών και αντιμετώπιση τών νόμιμων χρεών τού κράτους, σύμφωνα με τα διεθνή καθιερωμένα.
6ον Διαγραφή τών χρεών τών νοικοκυριών και όλων τών παραγωγικών κλάδων προς το δημόσιο, τις τράπεζες και τούς Οργανισμούς κοινής ωφελείας διότι αυτοί έχουν προεξοφληθεί στό πολλαπλάσιο τής αξίας τους. Δέν παραγράφονται τα χρέη τών κομμάτων τα οποία χρεώνονται οι διαχειριστές των και θα επιστραφούν στο δημόσιο.
7ον Επιστροφή από τις τράπεζες και το δημόσιο, τού πληρωμένου ποσού από το ακίνητο που κατασχέθηκε.
8ον Συγκρότηση επιτροπής για την διεκδίκηση τού εθνικού χρέους από την Γερμανία.
9ον Συγκρότηση επιτροπής για επανεξέταση όλων τών συμβάσεων τού δημοσίου, των αποκρατικοποιήσεων και τής μεταβιβάσεως τών τραπεζών ( Αγροτική,ταχ. ταμευτήριο κλπ).
10ον Συγκρότηση επιτροπής για την επανεξέταση τού ασφαλιστικού, με κατεύθυνση την δίκαιη, μόνιμη και με πνεύμα ενοποιήσεως διευθέτηση, την οποία δεν θα μπορέσουν πλέον να διαταράξουν συντεχνιακές νοοτροπίες τις οποίες καλλιέργησαν οι ξενόδουλες κομματικές φατρίες.
11ον Μόνιμη και οριστική κατάργηση τών κομμάτων διότι αυτά, μέσα από τούς φονικούς διχασμούς, απεδείχθησαν εκφραστές ντόπιων καί ξένων φατριών, με αποτέλεσμα να μας έχουν φέρει στο χείλος τής καταστροφής και τής παγκόσμιας καταισχύνης.
12ον Απόλυτη, σαφέστατη και αυστηρά κατοχυρωμένη διάκριση ανάμεσα σε εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία.
13ον Οι εκλογές τής νομοθετικής καί εκτελεστικής εξουσίας, θα γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο καί υποχρεωτική πολυσταυρία ( ‘Οσες έδρες, τόσοι καί σταυροί)
14ον Ο πρόεδρος τού κράτους, θα επιλέγεται με άμεση ψηφοφορία μέσα από κατάλογο υποψηφίων. Ο δεύτερος σε ψήφους θα είναι ο αντιπρόεδρος καί οι επόμενοι 10 θα αποτελούν τό συμβούλιο τού προέδρου με αρμοδιότητες πάνω σε θέματα εθνικής παιδείας, πολιτισμού, εθνικών καί περιβαντολογικών στρατηγικών.
15ον Τό ίδιο και ο πρωθυπουργός ο οποίος θα επιλέγει τούς υπουργούς μέσα από τούς αντίστοιχους χώρους στούς οποίους έχουν καταξιωθεί και ποτέ μέσα από το νομοθετικό σώμα παρά μόνον μετά παρέλευση τετραετίας από τήν θητεία.
16ον Οι υποψήφιοι για το νομοθετικό σώμα, θά είναι ανά περιφέρεια . Δέκα από την Αττική, δέκα από την Θεσσαλονίκη, ανά δέκα από κάθε περιφέρεια, δέκα από τα νησιά καί ανά πέντε από κάθε ήπειρο για να εκφραστούν οι απόδημοι Έλληνες. ( πέντε Β. Αμερική, 5 Νότια Αμερική, 5 Ευρώπη, 5 Ασία, 5 Αφρική καί 5 Αυστραλία). Θα επικρατεί το σύστημα τής υποχρεωτικής πολυσταυρίας για να κτυπηθεί έτσι ο φατριασμός. Δηλαδή όσες έδρες ανά περιφέρεια και τόσοι σταυροί. Αυτοί θα πέρνουν εισηγήσεις από την Τ.Α..
17ον Όλοι οι εκλεγμένοι και δημόσιοι διαχειριστές, θα λογοδοτούν και θα είναι ανακλητοί.
18ον Τα μέσα πληροφορήσεως θα διαθέτουν διαρκώς και υποχρεωτικά, το ένα τρίτο τού χρόνου τους για το βήμα τού λαού. Ανακαλούνται οι άδειες όσων εξυπηρέτησαν μνημόνια.
19ον Επιτροπή από δικαστικούς θα εκσυγχρονήσει τόν εσωτερικό κανονισμό τής δικαιοσύνης ο οποίος θα εγκριθεί από την μέλουσα βουλή.
20ον Καταργούνται οι δήμοι με την σημερινή τους μορφή και επανέρχεται το προηγούμενο καθεστός τών κοινοτήτων, με πλήρη δημοκρατική δομή, διαφάνεια, ουσιαστικές αρμοδιότητες καί μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο, με το σύστημα τής υποχρεωτικής πολυσταυρίας για να κτυπηθεί ο φατριασμός τών συμφερόντων..
21ον Στήν θέση τών σημερινών διευρυμένων δήμων συστήνονται τα επαρχεία με αρμοδιότητες που ξεφεύγουν από τα στενά τοπικά πλαίσια
22ον Τα Κέντρα Εξυπηρετήσεως Πολιτών, θα λειτουργούν με ευρύτερο πεδίο δράσεως.
23ον Επανεκσυγχρονισμός τών Ενόπλων δυνάμεων, αποκομματοκοποίηση τού στρατού, αυστηρός εσωτερικός κανονισμός για την άξιοκρατία, με βαρύτατες κυρώσεις σε όσους παρεμβαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στην λειτουργία τού στρατεύματος.
24ον Επανασύσταση τών πολεμικών μας βιομηχανιών.
25ον ‘Ελεγχος τών συνόρων καί επανεξοπλισμός τών συνοριοφυλάκων μέ σύγχρονα μεσα.
26ον Σύσταση επιτροπής εξωτερικής πολιτικής καί άμυνας με πυρήνα τον πρόεδρο τής δημοκρατίας, τόν υπουργό εξωτερκών, τούς αρχηγούς τών τριών κλάδων τού στρατού οι οποίοι στό μελλον θα αποτελούν διαρκή συμβουλευτικά μέλη.
28ον Χάραξη νέας φορολογικής πολιτικής με κατεύθυνση την ανάπτυξη, το περιβάλλον, τήν ατομική αξιοπρέπεια, τις κοινωνικές ισορροπίες, απλοποίηση τού φορολογικού συστήματος.
29ον Κατάργηση παραβόλων εκτός τών δικαστικών, τελών και εισφορών, όταν οι αντιστοιχες υπηρεσίες καλύπτονται από τους φόρους τών πολιτών.
30ον Δραστική αποκομματικοποίηση τού κράτους και τής παιδείας, καμία πρόσληψη στό δημόσιο χωρίς απόλυτη διαφάνεια, αυστηρός εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας τού δημοσίου και ευθύνες αναλήψεως τού κόστους στον έπίορκο λειτουργό.
31ον Άμεση εκκαθάριση τής χώρας από λαθρομετανάστες και εκκαθάριση τών εκλογικών καταλόγων από τις παράνομες πολιτικοποιήσεις .
32ον Κανένας εκλεγμένος δεν καλύπτεται από κάθε μορφής δικαστική ασυλία .
33ον Η κατοικία τού πολίτη, είναι ιερό άσυλο και η υπεράσπισή της ιερό και ατιμώρητο δικαίωμα.


Επαναφέρουμε τόν νόμο τού Ιωάννη Καποδίστρια σύμφωνα με τόν οποίον κανένας δεν μπορεί να ασκεί δημόσια καθήκοντα αν έχει γίνει μέλος σε μυστικές εταιρίες ή λέσχες. 


Τελικό μήνυμα :αποδείχτηκε ότι το κόμμα, προέρχεται από τό κόπτω. Κομματιάζω τήν κοινωνία και διασπώ τούς έντιμους πολίτες για να επικρατήσουν οι παραλλαγμένες σε «δεξιές» , » αριστερές» καί «σοσιαλιστικές», φατρίες συμφερόντων.


Σκότωσε λοιπόν τον ιό που έριξαν στην συνειδησή σου, που σε διχάζει με τον διπλανό, σε καταδυναστεύει για τα δικά τους συμφέροντα, ψήφισε , διάδωσε καί πάλεψε μέχρι εσχάτων για να περάσει αυτό τό ψήφισμα .


Κήρυξε γενική απεργία στα σχολεία, στούς επαγγελματικούς κλάδους καί στίς υπηρεσίες. Αποχή από κάθε πληρωμή μέχρι να φύγουν οι δυνάστες.
Μέχρι να ισορροπήσουμε, οι αγρότες προσφέρουμε μέρος τών προϊόντων μας δωρεάν σε όσους έφθασαν στήν απόλυτη φτώχια .


Μήν προβληματίζεσαι για το ποιοί είμαστε οι συντονιστές! Είναι πολλοί οι άξιοι δίπλα σου τούς οποίους δέν βλέπεις διότι το σύστημα σε τύφλωσε με τα σκουπίδια του.


Θά φανούν, γιατί οι φτηνοί είναι για τα εύκολα ενώ οι άξιοι εμφανίζονται στα δύσκολα !


Εμπρός λοιπόν ! Διάδωσέ το και προχώρα … Μάζεψε υπογραφές. Κατάθεσέ τήν θέλησή μας στα γραφεία τής Ευρώπης και τής Ρωσικής πρεσβείας στήν Αθήνα.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Οι συντονιστές .


Υπογραφή όνομα διεύθυνση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου