Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μόσχα προς Ουάσινγκτον: Είστε χωριάτες χωρίς Παιδεία και αντίληψη - Άστραψε και βρόντηξε το Κρεμλίνο,

http://www.prisonplanet.gr/images/prison20484_mosxa.jpg
«Χάρη στους χειρισμούς της Ρωσίας το αμερικανικό State Department είναι σε θέση να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην Συρία. 

Έτσι σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, την πρόσφατη... έκκληση του ομολόγου της στην Ουάσινγκτον, Mark Toner , η Μόσχα «να το βουλώσει».

Το «να το βουλώσεις» να το πείτε στους συναδέλφους σας, έγραψε η Ζαχάροβα στο Facebook, εκφράζοντας την άποψη και του Ρώσου Προέδρου που ....

...άστραψε και βρόντηξε όταν έμαθε τι ειπώθηκε. «Όσο η Ρωσία δεν το βουλώνει, έχετε μια ευκαιρία να ενημερώνεστε σχετικά με την πραγματική κατάσταση στην Συρία».

Την Παρασκευή δήλωσε ο Toner από την Ουάσινγκτον πως έφτασε η ώρα για την Ρωσία, να προχωρήσει σε συγκεκριμένες πράξεις ή να «το βουλώσει».

«Από που προκύπτουν τέτοιου είδους δηλώσεις της αμερικανικής πλευράς;», αναρωτιέται η Ζαχάροβα. «Πάνω απ όλα από έλλειψη αντίληψης και μη επαρκή Παιδεία.


Και το βασικό συμπέρασμα: Η χοντροκοπιά (χωριατιά) σας δείχνει πως δεν έχετε πλέον επιχειρήματα», κατέληξε η Ρωσίδα αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου