Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Σε EURABIA η μετάλλαξη της Ευρώπης

https://shariaunveiled.files.wordpress.com/2015/05/islam-in-europe-1-resized.jpgΤο κυνικό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρώπης αποκάλυψε πρόσφατα ένας μητροπολίτης που συμμετείχε σε ειδική συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών για το Προσφυγικό. 

Ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ εκπροσώπησε στα τέλη Ιανουαρίου στη Γενεύη την Εκκλησία της Ελλάδος. 

Στις δύο ημέρες που κράτησαν οι εργασίες τοποθετήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι διεθνείς οργανισμοί, που έχουν ως αντικείμενο την αντιμετώπιση μεγάλων ανθρωπιστικών κρίσεων όπως η Υπατη Αρμοστεία Προσφύγων (UNHCR), ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΙΟΜ), η UNICEF και το Παγκόσμιο Ταμείο Ανθρωπίνων Πόρων (UNFPA) μαζί με εκπροσώπους της γερμανικής, της σουηδικής, της βρετανικής, της γαλλικής, της ουγγρικής, της ιταλικής και της ελληνικής κυβέρνησης.

Οσα άκουσε εκεί ο μητροπολίτης τον σόκαραν! Κυρίως το επιχείρημα «ευτυχώς που έρχονται οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, γιατί ....

....ο πληθυσμός της γερνάει και θα χρειαστεί... νέο αίμα», όπως και η φρικτή διαπίστωση «αν δεν υπήρχε η κρίση στη Συρία, έπρεπε να τη δημιουργήσουμε».

Ο κ. Γαβριήλ μετέφερε στην Ιερά Σύνοδο όσα συγκλονιστικά άκουσε και αυτή με τη σειρά της τα συμπεριέλαβε σε ειδικό ανακοινωθέν, το οποίο όμως (δυστυχώς) δεν δημοσίευσε καμία (!) εφημερίδα.

Οπως ανέφερε ο μητροπολίτης, κεντρικό πρόσωπο της διημερίδας υπήρξε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών και Αμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ. Κατά τις εργασίες ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παρουσίασε τα εξής φοβερά στοιχεία: «Το έτος 2050 υπάρχει η πρόβλεψη για μείωση του συνολικού ευρωπαϊκού πληθυσμού κατά 120%. Από τα 450.000.000 πολιτών της ευρωπαϊκής ηπείρου σήμερα, θα έχουν απομείνει μόλις 310.000.000, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες προκλήσεις και πραγματικότητες».

Ο κ. Γαβριήλ διηγείται όσα συνέβησαν αμέσως μετά: «Μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση ο κυνισμός, με τον οποίο παρουσιάστηκαν αυτά τα στοιχεία. Τα συνέδεσαν, μάλιστα, με το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα κάθε χώρας, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η αδυναμία των Ταμείων να συντηρήσουν πολλούς υπερήλικες. 


Η διαπίστωσή τους, λοιπόν, ήταν ότι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η Ευρώπη το προσφυγικό ρεύμα και, όπως χαρακτηριστικά ελέχθη, ακόμη και αν δεν υπήρχε η συριακή έξοδος, έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει μία παρόμοια. 

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς τον κυνισμό αλλά και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να βιώσει η Ευρώπη εξαιτίας της υπογεννητικότητας. Είναι δύσκολο για μια σύγχρονη οικογένεια να επιλέξει την απόκτηση περισσοτέρων του ενός τέκνου, γεγονός τελείως αντίθετο με ό,τι παρατηρείται στις αντίστοιχες ισλαμικές οικογένειες».

Αυτή, λοιπόν, είναι η συγκλονιστική εικόνα του μέλλοντός μας. Μια Ευρώπη μεταλλαγμένη, με άλλη σύνθεση πληθυσμού, μακριά από τις ρίζες, τον πολιτισμό, τις αρχές και τα χαρακτηριστικά της. Μια πληθυσμιακή «επανάσταση» που όμοιά της έχει να συμβεί περισσότερα από 1.500 χρόνια (όταν εισέβαλαν οι Φράγκοι στην Ευρώπη).

Κι όλα αυτά επειδή καμία χώρα δεν παίρνει μέτρα για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα. Αντ' αυτού ψάχνουν για εύκολες και βολικές «λύσεις» (βουτηγμένες στο αίμα των αθώων), όπως η «μετάγγιση» πληθυσμού από τη Μέση Ανατολή. Αυτό προωθούν, άλλωστε, τα μεγάλα συμφέροντα (και οι αριθμολάγνες κυβερνήσεις), που ψάχνουν εναγωνίως για φθηνά εργατικά χέρια.

Να, λοιπόν, η αλήθεια πίσω από το σημερινό προσφυγικό πρόβλημα. Με αυτή την τεχνητή κρίση οι ισχυροί της Ευρώπης θα κρατήσουν τους μορφωμένους και «εργατικούς» πρόσφυγες (ως σύγχρονους σκλάβους) και θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε «αποθήκη» των ανεπιθύμητων και των «ανειδίκευτων». Αυτό είναι το βρόμικο σχέδιο που πλέον ομολογούν στις μεταξύ τους συζητήσεις!

Δημήτρης Ριζούλης

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου