Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Γιουσουφάκια στο γεωστρατηγικό σχέδιο του Ερντογάν η Ευρωπαϊκή ελίτ και τα ελληνόφωνα ανδρείκελα.

αρχείο λήψης.jpgΤα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα. Ας τα θέσουμε… ας επιχειρήσουμε να τα απαντήσουμε… 
Και ας προσπαθήσουμε να συνειδητοποιήσουμε ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη μέρα για την Ελλάδα, για τα Βαλκάνια και για ολόκληρη την Ευρώπη…
Η δικαίωση όλων όσων επιμέναμε πως η μονομερής επίκληση της ανθρωπιστικής διάστασης του λαθρομετανστευτικού, δεν ήταν ούτε ειλικρινής ούτε αθώα, δυστυχώς υπήρξε πανηγυρική.
Η πραγματική φυσιογνωμία του προβλήματος, που αποτελεί ισχυρό γεωπολιτικό εργαλείο, για την επιβολή συγκεκριμένων στρατηγικών σχεδιασμών, αποκαλύπτεται με τρόπο τραγικό καθημερινά, κι απέναντι σ αυτό, δυστυχώς υπάρχει ένα πολιτικό σύστημα, που παραδέρνει στα ιδεολογήματα και στην προσχηματική υποκρισία, άρα και εξ ορισμού ανίκανο όσο και ακατάλληλο να το διαχειριστεί. 
Από τη στιγμή λοιπόν που το πρόβλημα, δεν είναι μονάχα ανθρωπιστικό αλλά είναι εξόχως…
γεωστρατηγικό, μπορεί ο πρωθυπουργός αλλά και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων να μας εξηγήσει: Ποιος το σχεδίασε… Ποιος το χορογραφεί… Τι ακριβώς επιδιώκεται μέσα από αυτό… Και εν τέλει ποιου τα συμφέροντα και οι επιδιώξεις εξυπηρετούνται μέσα από αυτή την… πρωτοφανή ιστορικά μετακίνηση ισλαμικών πληθυσμών στην «άπιστη Ευρώπη»???
Αν το συγκεκριμένο πρόβλημα, βρεθεί κάποιος τρόπος – ο όποιος τρόπος – να διευθετηθεί διαχειριστικά στα πλαίσια του συμβουλίου κορυφής της Ε.Ε ή ακόμη και στα πλαίσια του ΟΗΕ όπως φιλοδοξεί η Ελληνική κυβέρνηση, θα έχει ακυρωθεί ο γεωστρατηγικός του χαρακτήρας, ή απλά θα κληθεί ολόκληρος ο μηχανισμός να δουλέψει – και μάλιστα αφιλοκερδώς – προκειμένου να οργανώσει για λογαριασμό του χορογράφου, το ύπουλο και αυτοκτονικό σχέδιο χωροθέτησης ισλαμικών θυλάκων σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρώπη???
Το αίτημα για άνοιγμα των συνόρων, ένα αίτημα που προσωρινά φαίνεται να ανακουφίζει τη στενάζουσα Ελλάδα, αντιμετωπίζει το πρόβλημα ή διευκολύνει την υλοποίηση του πιο ύπουλου και καλοστημένου γεωστρατηγικού σχεδίου όλων των εποχών???
  • Η Ελλάδα, έχει συνειδητοποιήσει με τι ακριβώς βρίσκεται αντιμέτωπη σε σχέση με το λαθρομεταναστευτικό??? Έχει απέναντί της δαιμονοποιημένες και ακροδεξιές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μόνο??? Μήπως έχει και λαούς που έχουν τη δική τους εμπειρία συμβίωσης με ισλαμικές κοινότητες και έχουν πλήρη επίγνωση των ωφελημάτων που ανακύπτουν από αυτή τη συμβίωση??? Μήπως έχει επίσης απέναντί της μια Τουρκική ηγεσία, που δε βαδίζει ποτέ στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλάκινείται στη βάση συγκεκριμένων γεωστρατηγικών σχεδιασμών και έχει τη μαεστρία αλλά και την αποφασιστικότητα να υλοποιεί με κάθε τίμημα τα σχέδια της???
  • Έχει συνειδητοποιήσει άραγε, πως επειδή ακριβώς  η Τουρκία προεξοφλεί στρατηγική ήττα τόσο στη Συρία όσο και στο Κουρδικό, σχεδιάζει ήδη επιμελώς ένα ισχυρό γεωστρατηγικό αντιστάθμισμα κι αυτό δεν είναι άλλο από την ακύρωση του στάτους στο Αιγαίο και την εδραίωση της παρουσίας της σε ολόκληρη την Ευρώπη???
  • Έχει άραγε σκεφτεί ολόκληρος ο ανθρωπιστικά ευαίσθητος πολιτικός κόσμος της χώρας, τι ακριβώς θα συμβεί αν τα στρατεύματα του Άσαντ ανακαταλάβουν το Χαλέπι??? Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες νέοι πρόσφυγες θα μετακινηθούν στην τουρκική επικράτεια, πόσες χιλιάδες θα είναι οι τζιχαντιστές μαχητές ανάμεσά τους, και που θα καταλήξουν όλοι αυτοί σε τελευταία ανάλυση???
Δυστυχώς, η συνειδητά ένοχη νεοταξίτικη περί των πραγμάτων αντίληψη, και τα εμμονικά ιδεολογήματα του ψευδο-ουμανισμού, καθιστούν το σύνολο του πολιτικού κόσμου ακατάλληλο να συνειδητοποιήσει το πραγματικό εύρος του προβλήματος, την πραγματική του ταυτότητα και φυσιογνωμία, και φυσικά τον καθιστούν ακατάλληλο όσο δεν απεμπλέκεται από αυτά, να υπερασπιστεί αποτελεσματικά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Όποια και αν είναι λοιπόν η εξέλιξη… Με κλειστά η ανοικτά τα σύνορα των Σκοπίων… Με περισσότερο ή λιγότερο διεθνοποιημένο το πρόβλημα στους διεθνείς οργανισμούς… Με περισσότερη η λιγότερη παρουσία του ΝΑΤΟ και της FRONTEX στο Αιγαίο… Ένα πράγμα είναι βέβαιο.
Ολόκληρη η Ευρώπη… Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί… Με την ανοχή και δυστυχώς με την πρωτοκαθεδρία των ελληνόφωνων εφιαλτών… Όλοι δουλεύουν σήμερα για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το βρώμικο γεωστρατηγικό σχέδιο της Τουρκίαςκαι το κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα.
Η οριστική και σωστά στοχευμένη λύση για την αποτροπή αυτού του σχεδίου, έξω από ανθρωπισμούς και τρισάθλια ιδεολογήματα, είναι και μοναδική. Και σ αυτήν ακριβώς τη λύση ώφειλε να πρωτοστατήσει η Ελλάδα.
Να απαιτήσει δηλαδή, ολόκληρη η Ευρώπη, και οι διεθνείς οργανισμοί, να συμφωνήσουν σε ένα και μόνο πράγμα.
Την οργάνωση μιας γενικευμένης επιχείρησης απέλασης των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που εισέβαλαν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, στο φυσικό περιβάλλον από το οποίο ξεκίνησαν.
Η μοναδική λύση είναι η οργανωμένη διεθνής επιχείρηση απέλασης όλων αυτών στην ομόδοξη και ασφαλή γι αυτούς Τουρκία.
Αυτή είναι η μοναδική λύση που ξεχειλίζει ΚΑΙ ρεαλισμό… ΚΑΙ ανθρωπισμό… ΚΑΙ την καταλληλότερη απάντηση που θα ανακόψει και θα ακυρώσει οριστικά το βρώμικο σχέδιο για την ισλαμική κατάληψη της Ευρώπης.
Κάθε άλλη επιλογή… Όσους ανθρωπισμούς και αν επικαλείται… Με όσα αντιϊμπεριαλιστικά συνθήματα και αν επενδυθεί…
Θα είναι μια υποκριτική επιλογή… Μια αντιουμανιστική επιλογή… Μια εθνικά επικίνδυνη επιλογή… Μια δόλια επιλογή που μόνο το νεοταξίτικο σχέδιο υπηρετεί και θέτει εαυτόν στην εξυπηρέτηση του Τουρκικού Ιμπεριαλισμού που δρομολογεί τη ραγδαία αναβίωση ενός επικίνδυνου IMPERIOUM το οποίο απειλεί να καταπιεί και την πατρίδα μας και την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου