Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τι προβλέπει το νέο Ασφαλιστικό για τις χήρες και τις συντάξεις χηρείας.


Κοντά σε μια ακόμα επιτυχία βρίσκεται η χώρα μας, αφού οι δανειστές συμφώνησαν με τους εαυτούς τους σε αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι για το Ασφαλιστικό.

Η ελληνική κυβέρνηση, σε ρόλο παρατηρητή, έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός πως οι δανειστές συμφώνησαν με αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι δανειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας αλλά είναι βέβαιο πως οι δανειστές θα πάρουν την σωστή απόφαση, όπως κάνουν, άλλωστε, σε όλα τα θέματα, εδώ και έξι χρόνια.

Η πρόταση των δανειστών είναι ....

....οι χήρες να θάβονται ζωντανές μαζί με τους άνδρες τους, ή να καίγονται ζωντανές, για να μην υποφέρουν, αφού αυτό είναι αντίθετο στις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το να καίγονται οι χήρες ζωντανές ήταν σύνηθες στην Ινδία αλλά αυτά τα ωραία έθιμα της Ινδίας τα έφαγε η παγκοσμιοποίηση, η οποία απειλεί με εξαφάνιση και το κοκορέτσι.

Οι χήρες είναι περιττές στην κοινωνία, γιατί ζουν σαν παράσιτα και τρώνε τη σύνταξη του ανδρός τους, ενώ είναι και λυσσάρες, αφού αρπάζουν τον άνδρα της μιας και της άλλης και τον ξεθεώνουν στο πήδημα γιατί θέλουν να τον ξεκάνουν και να μείνει και η δική του γυναίκα χήρα και να τρώει μετά κι αυτή τη σύνταξή του, καθυστερώντας την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις.

Όταν μιλάμε για χηρεία, εννοούμε μόνο τις γυναίκες, αφού δεν υπάρχει πιο σπάνιο πράγμα στην Ελλάδα από το να μείνει ο άνδρας χήρος.

Δεν είναι τυχαίο που η λαϊκή σοφία λέει «στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι» και πως «κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι».

Κανείς δεν ξέρει πώς κάνει ο χήρος στο κρεβάτι γιατί, ακόμα και στην περίπτωση που την πατήσει την γυναίκα σου καμιά νταλίκα και μείνεις χήρος -άλλος τρόπος να πεθάνει Ελληνίδα πριν κλείσει τα 95 δεν υπάρχει-, εσύ είσαι πολύ στενοχωρημένος που έχασες τη γυναικούλα σου και κλείνεις οριστικά σαν άνδρας, γιατί εμείς οι Έλληνες άνδρες είμαστε και πολύ πιστοί και συναισθηματικοί, ρε γαμώτο, και δυσκολευόμαστε να ξεπεράσουμε τον χαμό της γυναικούλας μας που μας είχε φάει τη ζωή με την γκρίνια της.

Ένα ακόμα πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ότι -μετά τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη- ο κάθε 65άρης πίστεψε πως δικαιούται μια τριανταπεντάρα κρεβατογεμίστρα με τεράστιους βύζους, οπότε πήγε και παντρεύτηκε μια τέτοια, με αποτέλεσμα να τα τινάζει ο γεροξεκούτης και να παίρνει η άλλη τη σύνταξή του για 60 χρόνια -γιατί οι χήρες έχουν και τον απέθαντο-, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα δημόσια ταμεία και να μην μπορούν να γίνουν επενδύσεις.

Α, ρε Ανδρέα, έχουν δίκιο όσοι λένε πως εσύ κατέστρεψες την Ελλάδα.

Οι χήρες σου, πάντως, ζουν και βασιλεύουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου