Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Έχουν ανοίξει οι πόρτες του φρενοκομείου για όλους ..

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/05/s-300-2.jpg

Σοκ σε Ισραήλ – ΗΠΑ: Ένα τάγμα με 12 πυροβολαρχίες S-300 παραλαμβάνει το Ιράν για αρχή! Θα παραδοθούν και S-400;

Σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Κόζιν, παραδόθηκε στο Ιράν η πρώτη παρτίδα των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300, μεγέθους ενός τάγματος δηλαδή 8 με 12 πυροβλαρχίες! 

Δηλαδή πόσες θα παραδόσει ακόμη; Εκτός και αν θα παραδοθούν ακόμη και S-400 Triumf!

Γίνεται αντιληπτό πως η Ρωσία θωρακίζει το Ιράν έναντι του Ισραήλ και της Σ.Αραβίας ενώ ....

...διευκρινίζεται ότι η παράδοση είχε ήδη ξεκινήσει από τις 18 Μαρτίου!

Η παράδοση των υπόλοιπων παρτίδων είναι προγραμματισμένη μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με τους όρους της αμυντικής συμφωνίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Στρατιωτική-Τεχνική Συνεργασία, Αλεξάντερ Φόμιν, στις 18 Μαρτίου, μέρος της συμφωνίας παράδοσης των S-300 είχε ήδη παραδοθεί στο Ιράν.

Ο Φόμιν δεν διευκρίνισε κάτι περαιτέρω ούτε την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των υπόλοιπων S-300. O Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκοζίν, αρμόδιος του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος της Ρωσίας, ανακοίνωσε την έναρξη της παράδοσης των S-300 στο Ιράν στις 11 Απριλίου.

Το pentapostagma.gr από την αρχή σας είχε ενημερώσει για την έναρξη παράδοσης των S-300 από το Ιράν με τα άρθρα Το Ιράν παρουσίασε τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 βάζοντας τέλος στις φημολογίες – Ανησυχία σε Ισραήλ-Σ.Αραβία – Δείτε βίντεο και Αιφνιδιασμός Β.Πούτιν! Η πρώτη παρτίδα «εξελιγμένων» αντιαεροπορικών πυραύλων S-300PMU-2 έφτασε στο Ιράν !


pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου