Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Και τώρα τι γίνεται ;

Αποτέλεσμα εικόνας για εσσεται ημαρ σημαια
Οι περίφημοι «σωτήρες» που μας «έσωσαν», τώρα προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής για να σωθούν οι ίδιοι καθώς το καράβι βουλιάζει με όλες τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην καθημερινότητα μας. 
Η Ελλάς του 2016, μετά από εξήμισι  χρόνια μαζικής λεηλασίας της κοινωνίας, καταρράκωση όλων των παραδοσιακών αξιών μας, ξεπούλημα από τους ίδιους του ποιμένες μας των ιερών και των οσίων μας, βρίσκεται πλέον στο φάσμα της ολοκληρωτής καταστροφής καθώς κανένα πρόγραμμα από αυτά που μας επέβαλαν οι ξένοι ανθέλληνες τοκογλύφοι όχι μόνο δεν διέσωσε την χώρα, αλλά .........επέφερε τον επιθανάτιο ρόγχο της.

Τίποτα δεν έγινε για το καλό αυτού του τόπου αλλά μονό για την εξόντωση του και για τις τσέπες των δανειστών του.
Και τώρα τι γίνεται ; 
Πολλοί νομίζουν ότι μια εκλογική αναμέτρηση θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Αλλά σε ποια θέση ; Το ίδιο παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες ; 
Με αυτούς που συνέβαλαν στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνισμού ; 
Από την μια ένας αδίστακτος, άθεος πολιτικός, που έχει φρόντισε να αποκτήσει την εύνοια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού καθώς θεωρείται ο καλύτερος υπηρέτης της Νέας Τάξης και από τη άλλη ένας αδίστακτος θεομπαίχτης.
Δίπλα σε αυτούς ένα ΚΚ, απολίθωμα και ίσως το καλύτερο στήριγμα του ληστρικού συστήματος καθώς φρόντισε τα μέγιστα για να αδρανοποιηθούν τα αντανακλαστικά αντίδρασης του λαού και πιο δίπλα κάποια άλλα «κομματάκια», που επιβιώνουν μονάχα με τους βαρύγδουπους τίτλους τους όπως, «Δημοκρατική», «Σοσιαλιστικό», «Ανεξάρτητοι» και λοιπά.
Παραδίπλα κάποιοι πιστοί υπηρέτες ταυ συστήματα που «πουλούν» ποτάμια βοθρολυμάτων, σαπισμένες ελιές και μεταξωτές κορδέλες για να σώσουν όχι τον τόπο, αλλά το σύστημα που τους έστησε από το πουθενά. 
Κάπου ανάμεσα σε όλο αυτό το τοπίο αλήθεια που βρίσκεται ένας λαός καταρρακωμένος, ένας λαός απογοητευμένος, ένας λαός προδομένος, ένας λαός χωρίς κανένα ηθικό να σηκωθεί όρθιος και να αγωνιστεί για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του ; 
Αλλά είναι αυτή η μοίρα μας ;
Αυτό ακριβώς επιδίωξαν όλα αυτά τα χρόνια να μας επιβάλουν. Ότι δηλαδή ο λαός αυτός είναι ανίκανος πλέον να αντισταθεί και πως ότι και να του κάνουν θα σκύψει το κεφάλι. 
Όλα αυτά τα χρόνια καλλιέργησαν την πεποίθηση ότι όλα είναι προσεκτικά και αλάθητα σχεδιασμένα και πως ότι και να κάνεις όλα είναι καθορισμένα και όλα θα γίνουν είτε το θέλουμε είτε όχι. 
Όλα αυτά τα χρόνια μας εξουδετέρωναν τις δυνατότητες αντίστασης, μας έκαναν τρομερή πλύση εγκέφαλου με την καθημερινό βομβαρδισμό μιας σατανικής οθόνης για να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που πάμε.
Όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα πιο πίσω, πριν από δεκαετίες, μια εκστρατεία αποταύτισης, μια επιχείρηση πνευματικής υποδούλωσης, σκόπευε να σβήσει από το μυαλό μας το παρελθόν μας και να μας κάνει απρόσωπες μονάδες ...
Πολιτικά ερπετά, ανθρωπάρια που το μόνο που ξέρουν είναι να πατούν στα πτώματα των άλλων, όλοι μαζί δούλεψαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ. 
Άραγε το επέτυχαν ; Άραγε αυτή η χώρα θα είναι πια ένα ιστορικό θλιβερό παρελθόν προς δόξα των πολιτικών προδοτών  ;;;
Εμείς δεν το πιστεύουμε! Δεν το δεχόμαστε! 

Έσεται Ήμαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου