Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΙ (που έπρεπε να βρίσκονται στη ΦΥΛΑΚΗ) «συμβουλεύουν» για έξοδο από την Κρίση!!

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΣΩΤΗΡΕΣ»! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!


3 σχόλια:

  1. Είναι κανείς εδώ; Ακούει κανείς; Ε, εσείς! Ξυπνάτε! (17ο)
    Το αντίπαλο δέος του ευρώ!
    «Στην γνώμη των τυράννων να μήν ελθώ ποτέ / Μήτε να τους δουλεύω, μήτε να πλανηθώ Εις τα ταξιματά τους, για να παραδοθώ. / Εν όσω ζώ στον κόσμον, ο μόνος μου σκοπός, Για να τους αφανίσω, θε να' ναι σταθερός». (Θούριος, στίχ. 32-36)

    Ο Ρήγας ζει στις μέρες μας / κρίμα ποιος δε τον βλέπει
    Κρίμα σ’ αυτό τον έλληνα / που δεν τον αφουγκριέται
    Αφιέρωμα στη διαφθορά, στους διεφθαρμένους και στους υποστηριχτές τους
    Από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα
    Είναι κανείς εδώ; Είναι κανείς εκεί; Μας ακούει κανείς; Νιώθει κανείς κάποιες υπόγειες δονήσεις που δημιούργησε η αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας; Οσφραίνεται κανείς τη μπόχα που βγάζει η χωματερή της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» και ιδιαίτερα το «ευ-ρώ» της; Ή μήπως νιώθετε να πλανάτε στους ελληνικούς αιθέρες η προδομένη Δραχμή, που αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών μας; Όλοι μιλούν για τη Δραχμή: Κομματικές εταιρίες, δημοσιογραφίσκοι των ΜΜΑποβλάκωσης, «πολιτευτές»-κυνηγοί της καρέκλας, νυν και πρώην βολευτές, αριστεροί, δεξιοί, ανεξάρτητοι, ακραίοι και μη. Και παραδόξως…, λες και μέλει κάτι να συμβεί…, ο ρους των ίδιων αθλίων πραγμάτων, σχηματίζει ένα πρωτοφανές προπέτασμα λευκού καπνού, θετικό αυτή τη φορά, όμοιο με εκείνο το λευκό που βγάζει η καμινάδα των πάπηδων, όταν εκλέγονται.
    Όλοι θυμούνται και μιλούν για ένα …αντίπαλο δέος, που θα διαλύσει τη μαυρίλα και θα χτυπήσει στο κόκαλο και αν όχι θα σταματήσει την αιμορραγία της διαφθοράς και των διεφθαρμένων… Έπρεπε ήδη αυτό να είχε συμβεί. Ο ΣύριζΑνελ όφειλε να απομακρύνει ή να περιορίσει τον αστερισμό του θεαθήναι, του βερμπαλισμού, αν θέλετε, ένα πολυχρησιμοποιημένο υποπροϊόν δεκαετιών και διαχρονικό χαρακτηριστικό των κομματικών εταιριών, όμοιο με το σφουγγαρόπανο φτηνού πορνείου και να έκλεινε οριστικά κάθε οίκο ανοχής που έβλαπταν και εξακολουθούν να βλάπτουν την Ελλάδα.
    Οι κυβερνήσεις των… σοσιαλιστικών δραχμοκαταστροφικών οδηγών της κομπανίας του «σοσιαλιστή» κ. Σημίτη, ο οποίος χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που του πρόσφερε η κομ-ματική Ελλάδα όσο και η «ΕΕ»…, (άλλο κατόρθωμα και τούτο του μακαρίτη «εθνάρχη» Κ. Καραμανλή η ένταξη της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό μαντρί…,) προκειμένου να δέσει πισθάγκωνα την Ελλάδα στο άρμα του ευρώ.
    Είπαμε πώς οι …αξιοπρεπέστατοι όσο και αγροίκοι δανειστές…, τους λέμε και «θεσμούς», σκεφτείτε που φτάσαμε να χαρακτηρίζουμε τους λύκους πρόβατα…, όσο δίκιο έχουν να ζητούν τα λεφτά τους, άλλο τόσο γίνονται εγκληματικά άδικοι, παράφρονες και μισητοί, όταν μέσω των «ευρωπαϊκών» κυβερνήσεων επιβάλλουν απάνθρωπα, φασιστικά, εξοντωτικά και παν’ απ’ όλα «ευρωπαϊκά» φορομπηχτικά μέτρα, μέτρα-μνημόνια οικονομικής αφαίμαξης στην Ελλάδα. Λες και θέλουν να προλάβουν να πάρουν τα λεφτά τους πριν τη διάλυση της «ΕΕ», κυριολεκτικά επιδίδονται στο ποδοπάτημα ενός λαού, τον οποίο, χάρη στις πλάτες των… ελληνικών κυβερνήσεων και τα αρπαχτικά τους στο κοινοβούλιο που ασυνείδητα ψηφίζουν ενάντια στον ελληνικό λαό, τον μεταβάλλουν από αξιοπρεπή σε επαίτη και φυγά.
    Η διαχρονική γκεμπελική -πείτε ΠαΣΟΚοΝεοδημοκρατική- προπαγάνδα υπέρ του ευρωνομίσματος από τα μουμουαποβλάκωσης, από τα κυβερνητικά ανδράποδα όσο και από άσχετους-ανίδεους ψηφοφόρους, έφερε την σημερινή ασφυκτική κατάσταση στην Ελλάδα, για την οποία, για τους καρεκλοκένταυρους του κοινοβουλίου, η μόνη εξιλέωση που τους πρόσφερε η ιστορία ήταν η φυγή, η εξαφάνισή τους από προσώπου γης και όχι να εξακολουθούν να κρατούν τις τύχες της Χώρας και των πολιτών της στα μολυσμένα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αναφερόμαστε στο σύνολο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, το εννοούμε. Ακόμα και όταν κάποιοι έχουν στο ενεργητικό τους ένα ποιοτικό, κοινωνικό γίγνεσθαι αποτελούμενο μόνο από θετικά βήματα και πράξεις, περνώντας το κατώφλι του κοινοβουλίου τα ξεχνάνε όλα. Ο μαγνητισμός που εκπέμπει η καρέκλα τα εξουδετερώνει όλα. Παρεμπιπτόντως
    Και καλά, να μη φύγουμε από το ευρώ και οι περισσότεροι πολίτες έχουν αυτή την ά-ποψη, όπως και ο γράφων. Όμως αυτή η άποψη, στην πορεία τα τελευταία, ιδιαίτερα χρόνια έχει ξεβραστεί από την κοινωνία, σαν αχρείο κατάλοιπο του μεσαίωνα. Μια ματιά στην τρέ-χουσα κατάσταση, παρ’ όλη την ακατάπαυστη γκεμπελική προπαγάνδα που ασκείτε σε ρυθμό τρομοκρατικό, το επιβεβαιώνει με κάθε λεπτομέρεια. Η λιτότητα που εφαρμόζεται χάρη σε ένα χρέος που κανείς δεν γνωρίζει την πραγματικότητά του, είχε σαν αποτέλεσμα να υποθηκευθεί η Ελλάδα για 99 χρόνια και ως τότε το «ποιος ζει και ποιος πεθαίνει», αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης Σύριζανελ.
    Τα κατοχικά δάνεια έχουν καταντήσει ευτράπελα, με τα οποία διασκεδάζουν οι γερμανοί. Το θεαθήναι «διεκδίκησης» αποτελεί άθλιο χαρτί στα χέρια των ντόπιων πραι-τοριανών της νεωτεριστικής Ελλάδας. Παράλληλα και οι θυσίες των ελλήνων ληστεμένων πολιτών πάνε στράφι και το χρέος «παραδόξως» αντί να μικραίνει μεγαλώνει. Και αν κά-νουμε ένα βήμα πιο πέρα θα δούμε πως η Ελλάδα από τη μια, επίσης περίεργα μεγαλώνει και από την άλλη επικίνδυνα μικραίνει.
    Το ευρώ έφερε τις περικοπές, στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στις Τ.Α., στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και δημιούργησε το απέραντο και ασυμμάζευτο χάος. Δεν το έφερε η δραχμή. Τα μικρότερα κοινωνικά στρώματα πλήρωσαν και πληρώνουν το μάρμαρο και όχι οι βουλευτές, διευθυντές, γραμματείς και φαρισαίοι και λοιποί καρεκλοκένταυροι του συστήματος. Τι έκανε ο κύριος Τσίπρας τα δυο χρόνια άλλο από το να εφαρμόζει πιστά τις εντολές των ευρωπαίων και τι περισσότερο θα κάνει ο κύριος Μητσοτάκης άλλα από εκείνα που έκανε το κόμμα του επί σαράντα και πλέον χρόνια;
    Εν κατακλείδι από την βραχυκυκλωμένη ελληνική «αγορά» μαθαίνουμε για μύρια θέματα και σκάνδαλα που βυθίζονται σε κομματικές επιτροπές κι εκεί βουλιάζουν με αποτέλεσμα η διαφθορά να ζει το χαβά της και οι διεφθαρμένοι να πιάνουν τ’ αχαμνά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί και έχουμε εκφράσει τις αντιθέσεις μας στους ρόλους των ΜΚΟ, των Ιδρυμάτων και λοιπόν μηχανισμών που χρηματοδοτεί το ...κράτος. Όλα αυτά είναι προστατευτικά αναχώματα των κυβερνήσεων τα οποία οι πολίτες οφείλουν να διαλύσουν για έναν και μόνο λόγο. Να πάψουν να είναι φορολογούμενα θύματα.
    Μαθαίνουμε από, «έκθεση βόμβα της Frontex πώς οι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δο-υλεμπόρους… Τη βαριά καταγγελία κατά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο ότι συνεργάζονται με τους διακινητές των παράτυπων μεταναστών διατυπώνει η Frontex, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Financial Times». Περισσότερα http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2017/01/frontex.html
    *
    «Τα 52.000 ευρώ τον μήνα ο μισθός του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΕΠΙ (Ανώ-νυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας …» Δείτε στο παρακάτω λινκ.
    http://www.tsantiri.gr/ellada/52000_euro_ton_mina_o_misthos_tou_dieuthunontos_sumboulou_tis_aepi/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
    Αυτά που διαβάζουμε στην εν λόγω ηλεκτρονική σελίδα, ένα 10% να είναι αλήθεια, φτάνουν να σε κάνουν θηρίο, να βγάλεις δόντια και να ξεσκίσεις. Τα λέμε, τα καταγγέλλο-υμε, απεργούμε, διαδηλώνουμε, χύνουμε γάλατα στους δρόμους τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και πάει λέγοντας. Αριστεροί και δεξιοί μας πήραν χαμπάρι ότι είμαστε πραγματικά ανεγκέφαλοι (γκαφάλια λέμε στα Τρίκαλα) και τρώμε δούλεμα και αυτό μας το λένε μέσα από τις άθλιες ψευτοαντιπαραθέσεις και τις ηλίθιες «κριτικές» τους, μας φτάσανε να λέμε στους πρόσφυγες και στους μετανάστες να γυρίσουν στις πατρίδες τους κι εκεί να αγωνιστούν και να τις ξαναφτιάξουν κι εμείς να φεύγουμε σε ξένες πατρίδες για να επιβιώσουμε και εγκαταλείπουμε τη δική μας και χιλιάκριβη πατρίδα σε χέρια λαμόγιων και ανθελλήνων… παρεμπιπτόντως.
    Πού είναι οι έλληνες; Για ποιο τρένο τους κάνανε ράγες και περνά από πάνω τους ψυχρό και σκληρό και τους στρωματοποιεί;
    Ε.Ε. –Τρίκαλα Φεβρουάριος 12 2017 www.fasoulas.de e-mail: vaios@fasoulas.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή