Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Την ιδέα μου την έδωσαν οι ίδιοι οι ευρωλάγνοι με την τρομοκρατία που ασκούν στους Έλληνες για το Grexit.
brexit-grexit
«Αν επιστρέψουμε στη δραχμή» μας λένε, «με την υποτίμηση που θα προκύψει, όσοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, θα τα αγοράσουν όλα κοψοχρονιά. 
Το δε χρέος μας που παραμένει σε ευρώ, θα εκτοξευτεί, εκτός αν κηρύξουμε πτώχευση, αλλά τότε υπάρχει κίνδυνος να κατασχεθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό.»

Να τη λοιπόν η ΤΕΛΕΙΑ λύση για ...
....την Ελλάδα! Την λένε μόνοι τους! Επιστροφή στη δραχμή, κήρυξη πτώχευσης και αποζημίωση των δανειοδοτών μας με τα λεφτά που έβγαλαν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Είναι η μόνη ρεαλιστική λύση και κυρίως ΔΙΚΑΙΗ!
1. Λύνεται το βασικό πρόβλημα της Ελλάδος: το Χρέος.
2. Εμποδίζονται η αισχροκέρδεια και ο μαυραγοριτισμός.
3. Τιμωρούνται παραδειγματικά οι σύγχρονοι μαυραγορίτες που κοίταξαν να σώσουν τον κ@λο τους, αδιαφορώντας για την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους.
4. Εμπεδώνεται κλίμα ομοψυχίας και ενθουσιασμού στην πλειονότητα των Ελλήνων, αυτών που ελεύθεροι από την πρόστυχη απειλή του νομισματικού στραγγαλισμού αλλά και το δέλεαρ των ΕΣΠΑ και των διαφόρων ευρω-κονδυλίων, θα εργαστούν για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Θα δεχτούν όμως οι ξένοι αυτή την ανταλλαγή: καταθέσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό – διαγραφή χρέους/Grexit; Αν θα την δεχτούν, λέει; Να τους δώσουμε λεφτά που αλλιώς ξέρουν ότι δεν θα πάρουν ποτέ; Ο Σόιμπλε θα περπατήσει από τη χαρά του, έτσι και του το προτείνει ο Τσίπρας!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Αυτό πρέπει να γίνει. Grexit και όσοι έβγαλαν λεφτά έξω, κατάσχεση μέχρι σεντ για αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
[Να δω κιόλας τι καπνό φουμάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο καθένας σας. Μήπως είστε Φωτίου και Φλαμπουράρηδες μερικοί «αριστεροί». Μήπως έχετε κάνει τα κουμάντα σας, δηλαδή…]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου