Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η Ρωσία ετοιμάζεται για παγκόσμιο κραχ!

Δείτε τις κινήσεις του Πούτιν.

«Κίνηση ματ» θα κάνει ο Ρώσος Πρόεδρος ενάντια στην οικονομική ελίτ, αφού στελέχη της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας ετοιμάζονται για παγκόσμια κρίση που θα αγγίξει –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους- και μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα και κεντρικές τράπεζες άλλων χωρών.

Το χτύπημα του Πούτιν σε περίπτωση γενικευμένης κρίσης θα είναι ....

....εναντίον δυτικών ιδρυμάτων που διαχειρίζονται το σύνολο του παγκοσμίου συναλλάγματος, όπως δάνεια, χρέη ιδιωτών και κρατών, πιστωτικές κάρτες, χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδύσεις.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η τεράστια συγκέντρωση χρυσού που αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τους 13.000 τόνους. Επιπλέον, ο Ρώσος Πρόεδρος θα εκμεταλλευτεί τα μεγάλα αποθέματα χρυσού στην ρωσική ενδοχώρα, αλλά και το μεγαλύτερο μεταλλείο χρυσού που είναι ρωσικό και έχει παραγωγικό κύκλο 3.500 τόνους το έτος.

Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Πούτιν έχει ήδη σχεδιάσει και ολοκληρώσει ένα ρωσικό παράλληλο τραπεζικό σύστημα που θα βασίζεται στον «κανόνα του χρυσού» που καταργήθηκε από τις ΗΠΑ, την δεκαετία του 1970. Την στήριξη στο νέο οικονομικό σύστημα θα παρέχουν οι Κίνα, οι χώρες BRICS, κάποια έθνη της Μέσης Ανατολής, ενώ φήμες ακούγονται και για συμμαχία με κράτη της Ευρώπης.

Τα βήματα του Πούτιν για αυτό το μεγάλο βήμα ήταν σταθερά και φαίνεται ότι σχεδιάζονταν από χρόνια. Προκειμένου η Ρωσία να μην επιχορηγείται από τους διεθνείς τοκογλύφους, ο Πούτιν εκδίωξε τις ΜΚΟ του Σόρος, ενώ περιόρισε σημαντικά την επιρροή των Ρόστιλντ στο εσωτερικό και στο τραπεζικό σύστημα. 


Σημειώνουμε ότι εκτός από την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, οι Ρότσιλντ δεν ελέγχουν και τις κεντρικές τράπεζες των: Συρία, Ιράν, Κούβα και Βορείου Κορέας. Συνεπώς, ενδεχόμενες κινήσεις των Ρώσων για συμμαχία με αυτές τις χώρες είναι θέμα χρόνου.

Το ζήτημα που παραμένει όμως είναι το πότε θα ξεσπάσει αυτή η τεράστια κρίση…


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου