Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Φραγκούλης Φράγκος: Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία – Φοβάμαι το «θερμό» επεισόδιο.

Ως επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί περιέγραψε την Τουρκία ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ ,Φράγκος Φραγκούλης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. «Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. 

Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα. »Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι μεταφυσικό φαινόμενο και αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας και είναι πλέον η βεβαιότητα περί της διαλύσεώς της. 

Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο», δήλωσε ....
....χαρακτηριστικά. Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε για τις επιδιώξεις της Τουρκίας.

 Για το δόγμα «θέλω-αρπάζω», όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Ο φόβος του θερμού επεισοδίου Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ. «Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά. »

Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος. Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας». Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές. 

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου