Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Αρμαγεδώνας

Απέραντη φτωχοποίηση, συντάξεις και μισθοί στα Τάρταρα, ανεργία στα ύψη, 500.000 Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό, συσσίτια, αυτοκτονίες, ελλείψεις φαρμάκων, κατάρρευση του συστήματος υγείας και πρόνοιας, αφελληνισμός της παιδείας, λουκέτο επιχειρήσεων,αποεπένδυση, αποβιομηχανοποίηση, υφαρπαγή των ελληνικών τραπεζών από διεθνείς τραπεζικούς Γύπες, εκχωρούνται ΔΕΗ, Λιμάνια, τουριστικά ακίνητα, αεροδρόμια,συγκοινωνίες,τράπεζες,δημόσια κτήματα,γήπεδα,κτίρια, δημόσιας περιουσίας με υπαγωγή τους στο Υπερταμείο που ελέγχεται από τους ξένους για τα επόμενα 99 χρόνια. 

 Παρ’ όλα αυτά, οι .....

...ευρωραγιάδες μας κουνούν το δάχτυλο και απειλούν ότι αν φύγουμε από τη νεκροζώνη θα πέσουμε σε…Αρμαγεδώνα. Ενώ ο Αρμαγεδώνας είναι εδώ και τώρα εδώ!

 Ο Αρμαγεδώνας που ζούμε σήμερα με το «πάση θυσία στο ευρώ» είναι το επιστέγασμα της ξεφτίλας στην οποία έχει περιπέσει η Πρώτη Φορά Αριστερά στην αγωνιώδη προσπάθειά της για παραμονή στην καρέκλα της ψευτοεξουσίας που της έχουν εκχωρήσει οι νταβατζήδες της νεκρωζώνης. 

Από μια δήθεν «αριστερά» που κύρια ιδεολογική της αναφορά υποτίθεται ότι είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, η διατήρηση ή και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, των βασικών κοινωφελών φορέων όπως ο ηλεκτρισμός, το νερό, οι συγκοινωνίες κλπ. υπο τον έλεγχο του δημοσίου.Για την καρέκλα και το ευρώ βρε γαμώτο. Φτού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου